Selasa, 24 Disember 2013

MIRI BERSAMA DPNT 02

Assalammualikum ...


Sudah hampir beberapa hari bercuti sungguh seronok
aku berada di sini iaitu di dalam bilik.Tempat paling
best dan private ialah di bilik sendiri kan.

Semalam iaitu kelmarin 23/12/2013
aku bersama geng DPNT berjimba berlaqa
di tempat orang, ada yang kata tempat itu dipanggil
tempat maksiat .Pandangan orang masing-masing kan.
Niat itu yang penting okay .Bagi aku tempat sekarang
semua dah ada maksiat boleh dikatakan maksiat di mana-mana
sahaja dulu digi di mana-mana sahaja ada line sekarang digi pun gelong
hahaha.Akhlak kita yang kena jaga semua atas diri masing-masing.

Semalam pergi Miri tujuan utama nak menghantar
cosmate iaitu Pet balik rumah bak kata pepatah menyelam sambil minum air
kan jadi tak salah dah alang-alang tu pergi la melawat
tempat yang menarik di Miri.Dalam tiga jam la dari Bintulu ke Miri
tak jauh mana boleh dikatakan macam Kedah ke Perak la.
Seronok yehh ! sesat merata sangat ohsemm.
Itu lah pengalaman kan nasib tak banyak kereta jadi
boleh buat jalan macam jalan bapak kita punya ehh haha.


Kami konvoi tiga buah kereta Viva dan Myvi , nak kena
kenalkan juga driver ka ? ehemm okay
yang Myvi si Zaid bawa , Viva Qilah dan Aziman.
Memang driver banyak so gilir-gilir semua pakat gian
nak drive kan -.-
Dah macam laki bini pun ada si Zaid dengan Najikha haha
tu kerja dok mengata aku lagi sabar saja lah .
Apapun aku tabik dekat Aziman ohh my cosmate haha.
Kesimpulan nak bagi tahu iaitu orang utara ini
semua jenis ambil berat , take care , caring
dan sebagainya jadi elok lah cari orang utara buat
laki ataupun buat bini xD



with driver aka abg Aziman dan Ikin

with Ayah Amirul



with Pet


DPNT 4th Generation



Hanya gambar banyak ini sahaja yang selebihnya
ada bersama Ayah Amirul :)

2 comments:

Siara Elina berkata...

bestnyaa. tak pernah sampai miri

cikIEMAA berkata...

haha , miri best , nanti pergi laa