Jumaat, 6 Disember 2013

HARI SAKIT





Assalammualaikum wbt , Salam Sejahtera dan Salam 1Malaysia


Mohon baca entry ini dengan satu nafas sahaja
satu , dua , tiga mula membaca.

Tak ada apa yang nak berleter sangat malam ini
disebabkan tuan blog ini telah dijangkiti
virus yang telah dibawa oleh cosmate tuan blog
ini oleh itu tuan blog ini tak ada idea ataupun cerita
yang nak dikongsi oleh korang semua kerana
mata panas , hidung tersumbat , badan panas
dan sebagainya oleh yang demikian tuan blog
berharap korang semua berdoa agar tuan blog ini
cepat sembuh dan sihat seperti sedia kala di
samping itu juga tuan blog ini degil tak suka dengar
cakap orang yang menyuruh tuan blog makan ubat
kerana tuan blog dengan ubat ibarat air dan minyak
bukan itu sahaja tuan blog ini sangat merindui seseorang
oleh itu demam tuan blog ini boleh dikatakan dua dalam satu
iaitu demam rindu dan demam betul betul tak ada
istilah demam kura okay dengan faktor itu juga
tuan blog agak dan sangat dan terlampau sangat
kecewa kerana orang yang dirindui oleh tuan blog ini
sudah berpunya setelah sekian lama orang yang tuan
blog rindu itu keseorangan kerana telah ditolak
mati mati oleh tuan blog sebab dia crush tuan blog
sahaja oleh itu tuan blog hanya
mampu berkawan dengannya kerana menganggap
tuan blog tidak layak untuknya tetapi sekarang
dia sudah berpunya dan dia dah lupakan tuan blog
oleh itu tuan blog ini patutnya berbangga tetapi
tuan blog agak kecewa apa pun tuan blog berharap
dia sentiasa bahagia dan akhir sekali tuan blog
nak cepat sembuh demam apabila tuan blog
mula sakit semua makanan tuan blog mengidam
pelik kan tetapi itu lah hakikatnya sakit
tuan blog kena makan banyak tuan blog
mengidam nak makan burger zinger kfc
sumpah mengidam sedapnyaaaaaaaa
setakat ini sahaja selamat malam :)


Woi jangan curi nafas okay xD

3 comments:

Anne Nurain berkata...

tak tahan, semputtt.. haha..
follow sini.. :D

Rachmat Tubagus berkata...

Lama sekali aku tahan napas, untuk membaca postingamu..
hehehehehe
Salam kenal

cikIEMAA berkata...

haha jangan curi nafas xD