Khamis, 8 September 2011

MEET HIM :)




ASSALAMUALIKUM . .

hee ~ tak la best mana pun excely bole laa
meet spe tu iemaa ?
cer teka haha dah la always gaduh dalam fesbuk
bila jumpa real haha rasa macam
friendly jugak mamat nieh ;)
haha , okey aku tahu aku memang jenis gila gila
so ? lantak la der XD
weyhh yusuf pak chop wateva laahh
selamat hari raya haha
aku tahu aku suka carik pasal dengan koe
well this my hobby ;D
okeyh , semalam berjaga 
buat apa ?
calling caling with he :)
who ?
my bestfrendspacekbro :)
woi ! aku suka la kawan dengan kau bro !
ehh , nanti kita meet dekat library jangan lupa bawak projek akaun tahu !
oit , thank you kasi duit raya sebagai topap 10inggit !
weyh ! seronok ar cakap tepon dengan kau !
oiii ! best la story share all problem n pendapat dekat kau !
btw , im really really appreciate it :)
thank you coz you want me to be your special girlfriend :)
im not alone now because i have new new special friends right now <3
thank you bro .
btw , iloveyoufuckdamnmuchbrofrenzHA XD

DETAILS ABOUT HIM :
boy .
shy boy .
sweet boy .
clever boy .
school at smkso .
nice frens .
but sometimes 'kuang asam jugak ayat dia kasi sekali dekat aku'
HAHA XD BYE .

0 comments: