Khamis, 15 September 2011

FRIENDSHIP

ASSALAMUALAIKUM


sekarang tibalah masa gadis remaja yang bernama
iema menaip menekan button keyboard
tahu sebab apa entry kali nieh ada kait friendship pulak ?
hehh ! lama dah nak mengumpat memaki hamun
tapi disebabkan cik iema very good person
so baru sekarang cik iema nak start buat dosa ;p

btw , today dekat school ada sambutan hari raya
yang tak berapa ada suasana raya
hermm , bored right ?
time makan together with all my friends
ada la si minah nie mulut longkang laa
ermm , kau tahu tak aku nieh tak berapa nak bekenaan dengan
mulut busuk longkang kau la syg
ehh , jahatnya cik iema nieh kan dia ingat mulut dia wangi
sangat ka hahh ? yang nk kata dekat
orang ikut sedap maknenekbapaktokwan dia aja kan
haha , lantak aku la
excely , orang lain pun tak berapa interest dengan kau la
sebab apa kau nak tahu ?
coz ur so veryvery hipockrit person doe
perghh , aku yang kawan baik macam malaikat dengan kau
sedap je kau tikam maki hamun burukkan aku dekat belakang aku
pulakk , perrhhhh best kot dapat kawan macam
kau sayang , never i get lah
selama nieh aku sekolah dah berapa buah sekolah la
aku jejak err jap jap sekolah
strd 1-3 skdato wan ahmad perlis,strd 4 sr al-azhar , strd 5 only 2month
sk jalan pegawai then continue sk kepala batas until strd 6.
form 1-3 and form 4 only 5month in smk jitra
and now im student in smk kepala batas.
cerkira tengok cik iema nie dah jejak berpa buah sekolah
tapi baru sekarang dapat frend macam kau lahanat !
sapa kata aku benci kau ?
mana ada aku sayang kau la betina :)
orang lain tak berani bidas semua ayat power kau
but aku mintak simpang oke :)
agak agak la nak kata pun , nieh nak hina semua
mak bapak orang apa kes ?
aku tahu ur family very perfect right ?
alarhh , dah ALLAH bagi keluarga kau sempurna so bersyukur la
sygs oiiii ! jangan la nak pijak kepala orang pula
kau ingat kau iducatd sangat ke hah ?
kau ingat kau goodgood sangat ke hah ?
tak cukup dengan kawan kau buat kau bagi pulak dekat cikgu
perghh , bagus la kau mesti kau dah ada PHD
kan sampai cikgu yang ajar kau
pun kau bidas , aku tahu kau ada PHD cikgu just ada
DIPLOMA tapi jangan la so rude sangat
kau nak kata cikgu nieh ajar tak faham ?
cikgu ajar macam tunggul ?
tengok la diri kau sama sygs , kau dalam kelas
cikgu ajar kau buat apa ek ?
kau sembang bergosip orang lain nak belajar
kau disturb kannn ,
memang elok sangat lah budak laki kata dekat kau
aku advice kau , kau hentam aku balik
so now buat lah apa yang kau suka
buruk buruk lagi lah orang ea ,



larhh budak nieh potong steam je la !
kang aku sepak baru tahu lepas amerika padan muka :D
cik iema menempek gambar ini sebab
cik iema rasa nak promote sikit budak
yang melecun lecun putih memutih gebu comel comet XD
budak mana ? certeka
alarhh yang pakai baju biru lah , baju putih err
sosososunglybadperson ==' grrr
[iema ! sampai hati kau kata dekat iema , thats my pitce doe]
kau lah bf aku hee ~
pitce nieh ada kait mengaitnya
 today has
history , kawan aku
nangis sebab kau :)
ehh , kau perasan ke tak ke kau buat tak tahu je ?
kau kasi dekat dia ayat penghinaan
sesedap je say "MAAF"
boleh pergi neraka laa minah !
this school not best like smj but im comfortable
at here , kawan pun oke , cikgu pun oke
but one !
aku taksuka suasana di sekolah ini [smkkb]
tengok lah banyak yang suka waste time like suka melepak
tak tentu pasal dekat koridor
so rude with teachers .
ehh ! jap jap stoppppppppppppppppp
kenapa cik iema nieh
baik yang alim sangat nieh ?
hahh , aku pun tak tahu lah .
wey baru aku perasan kan kan
ampa perasan ark ?
haha
excely semua bestfrend aku start huruf 'S' la

SITI NUR AIZAT

SYAFINAZ

SITI SALFATIN

wink winkk ;p errerr
lourpyouallbiehunnydearsweetmoonstar <3

------------------------------------------------------------
  If a friend is in trouble, don't annoy her by asking if there is anything you can do.  Think up something appropriate and do it.  It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend. :)


2 comments:

liLo_heMuh berkata...

wewwit ! nama saya 1st lahhh . haha . thaks sygs !

IEMAANGEKNGOK berkata...

hee ~ ur my best frend :)