Ahad, 18 September 2011

FOR YOU CAPITAL ?

hai , hey
ASSALAMUALAIKUM :)
jawab jawab tak jawab dosa doe
err , macam mana nak start eh
ermm oke
wey , aku now sehad je la
err , gemok ka kuquih ?
bagi aku , aku dah gemuk tapi bagi kau
mesti kurus -.-
aku belom lagi makan ubat DR ROZMIE
biasa la bajet sekarang makin menuqun
hahh ! btw , aku dah lama
lupakan kau
sebab apa ek ? ermm dont know
tuptup malam tadi kau hantaq mesej
'SELAMAT HARI RAYA'
tepat pukul 12.00 malam
bersamaan 0000 date 18Sept
aku just baca jea la err aku kan mana layak nak
reply mesej orang yang famous macam kau :D
aku mana sealim yang macam kau nak
aku mana cantik macam perempuan lain
aishh , better im forget  you lah
just anggap tak pernah kenal
excely aku dah delete number kau so harap harap
kau pun buat la benda yang sama
macam aku buat :)
memang aku rendu gila dekat kau ngek !
yess ! aku mempunyai ego yang sangat tinggi
so now aku dah kureng
rendu dekat kau , kau patut bersyukur laa
tadak lagi minah meqoyan
macam aku nie nak disturb , text or calling kau ea :)
and one more i will not and never
like like like your wallpost in fb ea
because i already remove you for second time
please , dont think i hate you but
cara nie ja lah untuk im forget you
btw , im not hate you :))
REMEMBER !

_______________________________________________________


sometimes love will make our life sad and also will destroy it
so better we love ourself , family and friends FULLSTOP :D


P/S : kau dah baca ? TERIMA KASIH . hope you understand :)

0 comments: