Sabtu, 9 April 2011

MALAM INI RASA LAEN ;p

tadakk salam dah aeh nak ceroboh teroz
aku rasa lain sesangat sangat ek ,
adakah ada somthing hilang ?
tak silap aku laa kan tadak , tadakk
laa kot nohh , haahh aku bosan doe
ONLINE FACEBOOK ^^ ,
search nama sapa jaa yang muncul ,
pelek aeh awat rasa laen tataw =.=
rasa pelek der malam nie +.+
huhh , AKU RINDU KAWAN AKU !
sapa rasa dia kawan aku ?
aku rindu koe laa <3 FIRST ANDA MANUSIA YANG SAYA RINDU <3 <3 <3



dis my besties pluz bestfrenz until END .
jat ! ! rindu ampa sangat sangat :(
bila kita nak jumpa ? dah 4tahun tak jumpa
disebabkan aku ! yarh aku pindah mai KEDAH
nyesal gilaa kott , ermm entah tapi
seronok jugakk kedah , jat t kami dapat
lesen keta kami OTW p PERLIS terus ^^
jumpa ampa , wait for me dear :)
rindu suara ampa ! rindu nak gosip nan ampa !
rindu nak pelok ampa ;p ,
semua larh HAHA XD
IREALLYMISYOUFRENZ <3



hahh , nie sekachak siputih siensem
balak aku kaa ? HAHA XD kayu balakk un aku tamaw
laa der ;p , nie my besties jugakk doe
heyy kopi :) , opss sory lawak jaa RUHAIFI
aku ingat lagy koe kopi ^^ , darjah 3
kita main ligan ligan waa ~~ best laa
kawan nan koe kopi ^^ , aku rindu koe
nama jaa sekolah integrasi tapi outing
kot laa nak calling aku , aku p aeh jumpa ang
ANEKA , cehh dekat jaa bro demi ang aku p punya ;p
HAHA XD , btw aku rindu gilaa time main nan ang !




iny iny my baby chubby ain ^^ ,
dia nieh cute miut woo ~~ , tapi
sekarang suda jadi MINAH JIWANG doe
HAHA XD , aku rindu koe :'(
makan sama sama , ain ampa pengawas
sekolah kan , time perhimpunan dulu
ampa selalu jaga kat belakang kami HAHA ;p
kami ingat lagy ^^ ! taa bole nak lupa
seronok kawan nan ampa , ampa anak cikgu
so kami selalu dok tumpang p meronda satu sekolah
cari mak ampa sebab nak mintak duit kot
HAHA betoi kan kan kan ? ;p
BABYIMISSYOUMOREMORE <3




first yang ensem too asyraf , dia nieh memang
dari dulu lagy ramai orang minat tapi aku
sory bro ! HAHA XD , dia kawan ONLY
weyy jom jom reunion , kat PERLIS un bole
aku p aeh , gilaa rindu ang jugakk ;p
tak sangka aku, anh makin lama makin
ensem noh bhahaha , serius taa bohong aeh
kalah kopi kot ! ingat lagi ang suka lukis
gambar karton kan kan kan ^^
ang larh pakar bab melukis N mewarna dalam
kelas 3ARIF , lagy satu aku ingat tentang ang
HAHA XD , ang taa qeti nak sebut huruf 'S'
jahat laa aku nieh tapi memory aku kuat bro ;p

hahh , hye abg hafiz ^^ weyy muahh muahh
rindu ang HAHA ;P , apiz pondan HAHA XD
jahat nya aku nieh , ! tapi betoi laa dulu
ang jalan catwalk kott N lembut doe ;p
bila aku jalan ngan ang ramai budak budak
darjah 1 kata 'eeeeiii jalan ngan pakwe'
tapi aku buad bodo jaa sebab ang lembut
so aku taa kesah sangat HAHA , tapi
sekarang ang macam mana ek ? weyy gilaa
teringin nieh nakk jumpa ang huhh
taa bole nak bayang er cam mana laa HAFIZ
btw , IREALLYMISSBOTHOFYOUBRO




si kechik si manis atok punya hak milik atok ieza !
rindu ampa laa che ah ! sara !
bila nakk balik nieh ? nak story nieh !
nakk lepaz apa yang ada nieh !
aish , cepatt laa call i nenek sara :(
HUHU >.< , lalalaa , rindu senyuman anda lama tak kena bahasa anda yang VERY SPICY ORIGINAL punya HAHA XD , bestt ~~ IMISSYOUSARA <3 <3




HAHA XD , nie sapa ? laa tak kan ampa taa kenai kot
famous nieh ! aishh nak kena cerita jugakk kaa ?
huhh , payah aeh ! nieh pacek aku ;p , ekk betoi kaa ?
HAHA XD , biaa ar ampa dok jelez awat ;p , sian ampa
tadak pacek bwekkk ;p , oke iniy kawan aku laa der
FB punya kawan tapi rasa macam dah kenai lama
kat mana ? yang too aku tataw HAHA XD ,
nama pacek nieh wooo panjang doe ! 10 harkat
HAHA , alarhh ampa kenai dengan huruf 'I'
dah laa nohh , pacek niehh
ayat dia POWER der , nakk kena ayat power p laa kat
pacek saya HAHA ;p , aku ? aku selalu dah kena
sampai saket aty aku kott hingga aty aku nie nak
jadi merah naseb jaa aty aku taa kecik HAHA ,
pacek pacek lupakan yang duluu ! ;p
huishhh ! senyap laa bengong ! sapa rasa dia
kenal pacek aku pliz buad buad tak kenai taw !
pacek aku PEMALU doe ^^
followers aku yang disayangi tolong aku bole ?
secret taw ! pitce pacek aku nieh sebenarnyaa
errrr +.+ aku skodeng album kawan pacek aku nie
haa then jumpa pitce nieh HAHA XD , ensem kann
pitce pacek aku ^^ pengawas doe BEWARE ! HAHA XD
weyy , jangan dok galakk ambekk pitce nieh ! HAHA
aku jaa bole der , lalala ;p pandai pandai jaa
oke , pacekkkkk ! rindu pacekk ;)wiiii~~~~
pacek sombong ! alaa taa kesah meyhh , asalkan
jangan lupa saya HAHA XD [GALAKK]


N LAST





weyyy , hai hai now bye bye :'(
rasa kehilangan suda kelas 3BIJAK selalu
kena WANTED kot HAHA XD , disiplin ?
semestinya ! kami kelas satu MALAYSIA der ;p
kelas len tadak kot HAHA , so jangan dok jeles
tak tahuan hala laa noh ! ;p , aku rindu kebisingan
kelas nieh ! kelas nie cantek kan ^^ sebab
tengok laa sapa BENDAHARI dy ! acehh ,
yaa larhh bendahari laa kena kutip duit untuk
bagi cantek kelas kan kan kan ;p
aku ar bendahari bole tanya pulakk ampa
niehh HAHA , biaqq laa kat aku ! aku nak
puji diri sendiri abez tadak orang dah
aeh nak puji aku :'( HOHO ~
kelas nie jugak larh orang dok berebut
laki HAHA XD , ta ley blah tapi memang aku
akui cewahhh ! kelas aku nieh budak laki
semua ensem tapi disiplin jea ar TEROK !
tapi TEROK TEROK un ada jugakk orang dapat
8A PMR cayaaaaa larhhhh ! ;p
ireallyreallymissthisclass <3 <3 <3





P/S : KEPADA AMPA SEMUA KAWAN KAWANKU
YANG AKU RINDUI ;P HEHE SORY MAAF
AMBIL GAMBAR AMPA SEMUA TAK MINTAK
PERMISSION HAHA XD NAK MARAH ?
MARAH LARH [telingaku sumbat kapas];p

0 comments: