Ahad, 30 Ogos 2015

STUDENT FINAL YEAR

Hai rasa dah lama tak update blog kan .
Alhamdulillah aku dapat move on dengan
nasihat nasihat orang yang sentiasa sokong aku
secara tersembunyi ehh .
HAHAHAHA
Kalau terang terangan nanti dikatanya dengki lah
nak pilih kasih bagai lah itu lah ini lah nama pun
perangai manusia kan.

Final year so busy macam biasa assigment quiz and test
semestinyaaa .
Dannn aku tinggal lagi sebulan saja lagi dekat sarawak ni
tak sabarnyaaa nak balik Jitra .
Tapi tiket flight pun tak beli lagi goshhh !
Dengan masalah kewangan pulak heh
Mentang final year dengan dinner lagi event
macam macam pulak kalau tak join rasa rugi aiyooo

Aku rasa macam cepat laaaaa final exam
nak balik woi . HAHAHAHA
tapi tak study lagi hah itulah imanina -.-

3 comments:

Fatin Liyana berkata...

Chaiyok2 ! Cepatnya dah final year dah pun. hehe. Fatin sem yang nak masuk ni baru jadi final year student. Good luck for the exam :)

Aisyah Sukor berkata...

huhu... aisy baru nak masuk 2nd year

Nabila Syifa berkata...

wa..final year... xoxoxoxoxo