Khamis, 20 Ogos 2015

'NAK KAHWINKAN KENA CANTIK'

ASSALAMMUALAIKUM WBT ...

Apa khabar harini ? Harap semuanya berjalan lancar .
Selesai sudah test dua ,agak memenatkan
jugak lah nak perah kepala otak ni haaa...

Aku ni dari sem satu perhati ja macam macam ragam
budak kelas aku tapi dia ni dari dulu sampai
sekarang tak pernah berubah . So tertarik pulak
ada jugak manusia macam ni .

Okay kawan ima sorang ni dia terlalu obsesss
sangat dengan kecantikkan . Jumpa ja
ada lah produk baru dia nak kenalkan kat
aku . Aku ni layankan ja even rimas sangat.
Aku tengok kulit muka dia pun makin lama
dah macam makin nipis . Sembang-sembang
aku ni takada la nak obsess cantik semua ni
normal lahh perempuan tapi jangan terlalu obsess
bahaya jugak . Then dia cakap kat aku
biasalah nak kahwinkan kena la cantik.
Eiuuu pleasee nampak sangat laki kau
pandang rupa , tak salah nak cantik
tapi sampai beratus ringgit habis untuk produk
kecantikkan agak melampau laa.
Hah kalau tetiba tak jadi kahwin tak
rasa macam bodoh ke.

Bagi aku nak cantik tak salah sebab aku pun
nak cantikk jugak saja untuk kepuasan
diri sendiri dan bukan untuk orang diluar sana.
Tapi fikir beribu kali jugak lah nak beli
produk mahai mahai ni.
Tapi seronok ada kawan macam tu
HAHAHAHAHAHAHA

2 comments:

PeRdU cINta berkata...

Bila mana dimamah usia kecantikan itu akan pergi..besederhana la..

Fatin Liyana berkata...

Obses sangat tu. Hehe. Pesan kat dia daripada beli produk-produk muka tu, better lagi pergi watsons atau guardian ke, beli supplement. jaga dalaman lagi better. baru terpancar aura berseri-seri tu :)