Jumaat, 7 Ogos 2015

JAMUAN RAYA SEM AKHIR

Assalammualaikum....

Pejam celik celik pejam imanina
dah hampir nak habis sem
After this praktikal and tamat lah diploma
And tamat lah rindu saya dekat awak mungkin .

Tak sabar nak balik Kedah inyaallah lagi dua bulan lagi.
Jamuan raya hari tu Alhamdulillah seronok jugak
disebabkan makanan yang sangat memuaskan.
Punya la penat usha punya usha
tapi saiyang dia tak datang excely aku tak mengharap
tapi berharap eh hahaha statment keling.

Nanti lah aku update dekat awak blog bila dah habis
sem enam and dah tamat aku stay dekat sarawak ni.
Im promise i will update my story in UPMKB
dengan lebih detail.

Sem satu best sem dua sangat best sem tiga derita
sem empat kurang derita and now sem lima insyaAllah
nak diam ja .

De DPNT Batch 4


With junior i will always remember what you do

DPNT sem 5 raya


2 comments:

NuSaNa NoSa 91 berkata...

hargailah sem akhir, sebab nanti kerinduan akan menjelma..

btw, selamat berpraktikal ye.. ^_^

noorfatinie berkata...

hai :) follower #269