Sabtu, 5 Mei 2012

BERANI PUNYA 'LELAKI'

Hai hai hai heloww mellow yellow *tiba2 lapaq mashmelloww tergeliat
lidah.Hari ni aku lapaq KFC so ajak kak aku drift sat p beli KFC ^^ .
ehh ehh aku bukan nakmcerita pasai ayam kfc but aku nak cerita
tengtang errr errrrr --' sebenaqnya aku nak update lama dah tapi
 masa selalu cemburu dengan aku kes
aku ni 'HOT' #pffffftttt ..excely siapakah ? persoalannya ?

Dah dua minggu dah perkara ni asyik berulang ulang aku pun naik
jemu meluat bagai erghh ! memang tak dinafikan yang hang ni
berani punya manusia i selurpppp you man ! tiba2 mai berdiri
depan aku then cakap ima jum cople.Nahai time tu macam nak kata
hang gila haha aku ingat hang buat lawak tapi agak2 laa noh aku
dah anggap hang kawan oke ? friends until die oke ?
hang kena terima oke ? good boy dear ;D .So takpayah la nak kata
mengata dekat aku heh pelek sungguh manusia noh dah
terang lagi bersuluh hat aku ni bukan segak teqa mana pun
ada laa sikit2 iras Izara Aisyah :O aku harapp sangat
hang paham noh . Jangan la dok kata aku , aku ni AFRAID LOVE
bro ohh bro aku tak takut cinta oke , cuma malaih , malaih
hang tau dak lazy ! p la cari perempuan lain . Sememangnya hang
kaya tapi disebabkan faktor hang PENDEK so aku tak bekenan
hahaha jahat gila aku sorry bro raya aku p mintak maaf naeh .

Btw , selama ni hang belanja aku pelbagai benda bermacam
makanan hoho aku shy shy pun aku ambik haha sebab aku
sejak azali memang jenis muka tebai lima talam . Halal noh hat
benda makanan and others hang belanja heee ~
Remember ! aku sayang hang sebagai kawan just friend enough .
Aku nak dia jaa haha kay aku galak . Sory lah aku terpikat
dekat junior pulak dah , dah la tinggi baik , suara sedap haha kay gedik :*

KBai . Jum makan KFC XD

0 comments: