Isnin, 7 Mei 2012

MULUTMU MAHU AKU CILI CILIKAN

Hai heyy heyy youu no no youu , in front of me ? err dont know
people CLEVER in this world ? of course so who ? youuu lahh tongek
who ? i ? err yang segak tu ka ? yess yess ! oke lets start , sory la noh
gila sikit kes aku geram meluat berbaur dendam sedikit tetapi harus
dibuang jauhh jauhh , aku taksuka orang buat pasai dengan aku k fine .

Pagi tadi ada meeting untuk pengawas , oke aku dengan smilee
masuk meeting , then pakat tanya nak buat apa untuk hari guru ni
especilly form5 la , aku dari sejak azali memang suka senyom sokmo
so aku ingnore ja laa aku ikut jaa tak kisah semua aku sokong dari tulang
rusuk ampa semua . Then turn aku pulak kena lontarkan idea aku kata
malas ar ikut ampa ja la kes apa aku cakap macam tu ? kes aku dah abaq
kemarin yang buat macam ni macam ni macam ni , aku teruskan cakap
jugak walaupun aku sedar yang aku seumpama cakap dengan kerusi ,
untuk pengetahuan hampa aku lebih suka cakap dengan kerusi meja
sukaaa gila babeng .Tadi mai tanya lagi sorry lah kes suara i mahai so
tak layak nak kasi opinion kannn .

Yang aku tak boleh terima sebab u kata dekat i ' K FINE ' ouhhhh
sweet sungguh ayat u kasi dekat i , terharu i , aku mengaku yang
teramat sangat 'AKU SEORANG YANG  CEPAT TOUCHING'
oke aku repeat 'AKU SEORANG YANG CEPAT TOUCHING'
so cakap biaq la berlapik sikit , cakap elok elok laa ,
errr dengan boyss boyss boleh pulak u cakap awwauuu lembutt gilerrr
oke lah , aku memang geram tersangat hanya ALLAH ja yang tahu
kenapa aku badmood hari ni .Boleh pulak u tanya kenapa
i badmood ? kenapa i tak smile dekat you ? ohhmaigoshhh
K la you , i taksuka story banyak banyak about you .

0 comments: