Rabu, 16 Mei 2012

SARAWAK !

Haii heuuu heyyy whats up ? korang oke ke tak okee dengan
sambutan hari guru tadi.Aku boleh laa , tugas aku tadi
lepas pukui sepuluh kena round bangunan kes depa depa ni
suka sangat dok menghisap hisap aishh sabaq jaa laa
yang tak boleh tahan aku tadi sampai selak kain lah haha
tapi sikit ja pasai nak ligan budak tadak telinga,
orang cakap semua duduk kat dewan duk mai lagi kat bangunan
depa nak buat agenda depa jugak tak qeti nak sabaq.Hampa
bagi dak hadiah dekat cikgu cikgu? akuu err
toksah tanya tak dan nak p beli so aku salam ja and
cium pipi kiri cium pipi kanan tu ja aku mampu.

Ehh sebenaqnya aku bukan nak cerita kes aku main
aci ligan or hari guru excely aku bawak one news.
Jangan kata aku nak pindah p srawak noh ohh bukan
bukan dan bukan sebenaqnya kak angah aku diaaaaa
dapat tawaran p UPM Bintulu hoho aku bangga
tersangat bangga sebab aku boleh la
menumpang p bejalan sekali lepas spm nieh hee
kureng aam punya adik kannn? apapun
tahniah angah.Syiok tak tau nak abaq
*macam la aku yg dapat -,-*
Kak aku masuk 7June ni so aku just hantaq
dia sampai KLIA ja , kmi sekeluarga
akan follow kau angah lepas sayerrr abes
Sijil Pinang Meminang k aku galak +,+


Kbai mandi duluuu , update blog badan tengah
busok haha

2 comments:

Ana HaNnA berkata...

tahniah la yaaaaaaa
lps nie bleh p serawak selalu :D

cikIEMAA berkata...

HAHA bukan alang yg dapat ,