Jumaat, 20 April 2012

OHH HAI BOYS !

Heyy girls , ladiess ladiess , superwomen , awesome girls , sexy girls , bitch women , fake girls , and all the girls and women in this world.Mari2 girls and ladiess kita semua sayy 'HAI' to all boys , man , superman , gentlemen , bad man , fake boys and all man and boy in this earth .

Ehh ehh , mesti korang kata aku gilaa kan kenapa nak say ' HAI ' dekat lelaki seluruh dunia ni kannn ? ermmm iema pun pelik pasaipaa hah ? agak weird kann *angkat kening sikit heuuheuuu
Story nye start macam ni japp japp minum dulu , okeyh lets start iema on lappy akak iema then bukak facebokk , blog and twitter haha wajib la kalau on mesti akan on tiga2 nieh hee XD . Then iema update status
kat fesbuk agak menggilaaa lahh , tetiba kawan busukk iema alyaa afandi dia suruh on im kat fesbuk ,
iemaa pun on je laa sebab mesti ade gosip hiphot yang new punyerrrr , haha nama pun gosipp so
sepantas kilat aku on im . Sambil story gosip dengan alyaa ni tetibaa la mamat mana tah datang so aku pun
layaaaa mau tak mau jeaa arr , mau tau laa hari demi hari aku anti lelaki except yang ada darah keturunan aku
hoho ! hati aku dah tertutup untuk lelaki lelaki di dunia ini * minah ni macam nak kena penampo arab aku jea*
 auuu err soryy soryy terlebih over la pulak aku nieh haih , continue mamat tu say ' HAI ' so hai laa noh
kesian pulak aeh dia duk SS soqang2 , hampa tau laa kann aku kalau tengah dok gosip orang mai
kacau line memang nak keno laa dia tuh .Aku punn layann jaa lah , dah kawan kannn nanti kena cop SOMBONG herrherrr , K bekenalann laa hermm hermmm >,<


                                                     sila click untuk kelihatan lebih besar



Mai tahap aku kritikal , kerja dok tanya aku ' sure ke tak niyh ' berulang ulang kali memang nak kena penampo pakistan terus mamat nieh , aku duk kata sure sure sampai tak paham bahasa inggeqis
aku tuleh melayu dia pun nak belagak tuleh mat salleh , tak kisah laa hang nak tuleh macam mana
pun hat aku panesss sebab duk tanya banyak kali berulang kali , bukannya aku tak paham bahasa melayu tapi
aku sedaq diri laa aku bukan sekolah tinggi tinggi gunung everst nuh tu yang aku reply bahasa melayu
bukan macam hang kannn sekolah tinggi k ignore kan . Pastu macam mana taktau dalam aku
dok reply im dia aku terrrr tulissss ______________

                                                            sila click untuk kelihatan besar


tengokkk tengokkk aku p tulehh ' TUMBUK MAU ' haha XD so awesome girl aku nieh haha ,
aku taktau nak cover apa so aku pun mai celop jaa , k semuaaa lelaki aku advice jangan ambik perempuan macam aku haha so annoyng kann , btw aku lebih suka ke arah yang lebih
agresif  baru bestt kalau buat bf err aku meqela ><' , aku taksuka cukup taksuka lelaki hat
jenih ' youu i youu i ' eiuuuu gelii kot meremang bulu roma aku aih ! selama aku cople dengan
manusia yang tak sama jenis dengan aku tak pernah lagi aku pangey 'youu i youu i' haha
aku pangey ' hoi pacek ! ' , ' hang ' kasaq dakk ? kalau ampa nak tau laa err pendapat aku
cople mcm ni baru menjamin kebahagiaan nahai ! macam la aku couple melekat sampai setaun dua taun
hat nak jadi perunding nasihat ni haha aku sedaq diri weyy so aku undur diri lu . babai ! wait for
next entry babe :D
bukan gadiss melayu , k bai :)

2 comments:

AMALINA YAAKUB berkata...

ehem ehem ehem

cikIEMAA berkata...

errr , sakit tekak ka kak amalina ? XD