Ahad, 15 April 2012

MEMANG AWESOME GILA !





errr , oke aku tak tahu nak start dari mana haha 
weyyy weyy aku menang menang segmen kenangan terindah ketika berblog laahhh
haha awesome oke *over pulak -,-
btw , aku tak sangka sangka doe and aku pun dah lupa yang aku ader masuk segmen ni
haha k tak lawak pun . amazing gilaaaa ! 
tetibaa laa hari ni aku terdetik hati nak bukak blog selalunya aku everyday buka
but this week very busy lol , then aku bukak hari ni
tengok tengok aderr commnt lahh from dear izzah tupprtupsss 

' iema anda pemenang kedua '

sumpah terkejut beruk terkejut badak semua lahh haha
oke aku dapat hadiah simple header from izzah wowww
haha tak lama lagi belog aku ni suci bersih murni lah ala ala blog aku baru lahir hee
btw THANKZ IZZAH ! XD

P/S : Kena pahemm aku baru first time menang haha so excited lebih macam kanak2 ribena
        maklumlaa free heee ^^

0 comments: