Khamis, 19 April 2012

HARI ANUGERAH CEMERLANG SMKKB 2012

Haii haii and heyy peacee *_*
comell tak aku hari ni ? amacam shomellll takk , hari ni mak aku yang tolong bersiap dekat aku mengalahkan 
orang yang nak naik pelamin lagi hoho , aku jenis yang sukaa ikut jea laa heh.
K pagi2 mak aku dah dok menjerit pangey aku bubuh krim nu krim ni laa 
then bedak tepung laa bedak apa dia
tahh then bubuh sikit gennncuuu auchh meletup gila aku hari ni p sekolah selaunya p sekolah
pakai tudung then lets go babe , but today is different . you know why ? because today i'm
nur imanina mc for hari anugerah  * aku speaking sikit 
and my couple muhd hazim afiq , sebab tu laa mak aku make over aku -,-
aku cukup tak suka mekap mekap kejadah ni rimasss tau ! melekat sini melekit sana eiuuu
aku suka jenis neutral oke asli baru best haha XD
ni gambar before VVIP mai 
 budak kelas akuu
 

 bersama partner sayaa , hazim

para tetamu hadir 
nak start dah




oke , aku pun dengan segera menjalankan tugas akuu sebagai mc , mau tau laa
tangan aku beku ibarat orang mati beribu tahun dah haha
nampak sangat aku muhong oke toksah pecaya kat aku , aku tau cakap paria jaa -,-
then , vvip bagi ucapan semuaaa agak penatt jugak dok melengun kat tepi longkang
yang sangat cantik beseri seri --'. Then tengok time anugerah .

 sayaa dengan cikgu ina

arif budak kelas aku meqenyeh saja




Habes jaa penerimaan hadiaah , seterusnyaa persembahan yang bole bole lahh
tapi aku kurenggg auke coz persembahan jiweng jiwengg
ouhh excely i dont like anymore jiweng jiweng niehh , aku sukaa
hat rockk rockk baru naik dengan tema batik .Tahun ni sekolah smkkb buat tema batik
ramai orang kata tak elok tapi aku senyummm jeaa bagi aku elokk jaa haha
yee la kann aku baru first time tengok hari anugerah kat sekolah ni , kawan2 aku kata
hat tahun lepas awesome lagi tema buluh , so aku no comment .



pramusaji jaa depa layak haha

Sila silaa lah usha gambaq yg ditangkap oleh ramai photogrpr haha
ni dah ending , selesai majlis dah


 hat tu mak sayaaa bju grey sikit

 cikgu2 smkkb

 anak2 cikgu smkkb VS spm victims 2012


 cikgu ina yang bimbing kami berdua untuk mc


hat tengah ketua pengawas oke ,




 ala ala model dak ? haha








Assalamualaikumm :) , wait for the next entry babe ! good nite .

2 comments:

uncHa berkata...

hee nice la adik :)

cikIEMAA berkata...

thnz akak syg :)