Selasa, 13 Mac 2012

WHERE I GO ?

Iema kembali lagi untuk berceloteh , excely kiterr baru ja balik dari johor , KL , seremban
and taiping .Kiterr bercuti sakan lah haha sampai kelas tambahan ponteng yarh !!
Sebenarnya pergi sana ada tujuan , first kitaorang bertolak p taiping ambil adik kiterr
dekat mrsm taiping then ronda ronda kot belah tu sambil cuci mata tengok abeng2 askar
hoho , kiterr teruskan perjalanan p johor , ayer itam .Kiterr pergi sana sebab
nak ambil kak kiterr kesian diaa duduk hostel sorang2 thats y pergi sana then pergi cari
hotel dekat dekat area situ , nasiblaa ada rezeki kitaorang so ada jugak tempat untuk kiterrorang
tidor.3hari 2 malam kiterorang stay dekat ayer itam , before kiterorang nak bertolak pergi
seremban kiterorang hantar kakak kiter balik hostel dulu. Sempat la snap gambo sikit.
Certengok cantik tak ?




oke , hat mana satu kak kiterr ? try teka ? tryy lahh alololo ngade pulak ok kiterr kasi tahu ea
yang pakai baju pink tuu :D comel tak ? chubby adelah -,-
oke then kiterorang on the way pergi seremban tengok sepupu , err sepupu kot lebih
kurang lah dia kahwin . Kiterr tak sempat nak snap gambo dia sebab terlalu ramai
photographer heh, kiterr kamera murah so berundur diri ajelah.



0 comments: