Sabtu, 17 Mac 2012

KETINGGIAN ?

Morning LOVE , selamat pagi RENDU
Ada apa dengan ketinggian ? perlu ka persoal kenapa seseorang tu tinggi
oke takpayah nak mukadimah maneh maneh sangat la 
excely aku bangga sangat jadi TINGGI haha aku tinggi serupa erra fazira ampa ada ?
btw family aku semua tinggi tinggi awesome gila loh
Tetiba aku rasa nak post pasai ketinggian ni sejak balik dari KL 
Akuuu bangga gila bakhiang jadi tinggi nih (Y) taktau nak kata apa dah
bila p jalan-jalan then terserempak dengan banyak couple rasa macam terlebih proud pun ada
sebab kebanyakkan couple yang aku jumpa tak tinggi tera mana pun rendah opss sory
Bila taktau aku dengan selambanya p tanya mak aku kenapa couple dekat sini rendah ? -,-
stupid question you know then mak aku cakap bekpi dekat depa laa hang tu jeles kes takda boifrend
macam tu la . oke aku diam --'
excely aku tak hingin nak ada laki opsss hahak
kalau nak pun aku akan cari hat tinggi badan sasa macam awal ashaari pun jadi lerr
aku seorang yang tak memilih *-* 
Bilaa imagine balik time aku p kenduri rumah maklang liza haha
heh tak boleh ku bayangkan lah aku ni jenis suka usha orang sampai abeh 
ampakena pahem memang tabiat dari kecik-kecik aku lahir lagi hee 
bangga gila ada tabiat macam tu , kak diana anak maklang liza
pakai kasut nahaii tak payah kira berapa inci lah haha excely aku jeless dengan dia 
kes dia boleh pakai kasut banyak inci aku berapa inci pun tak dak lerr .
Time raya selalu nak over so aku pun try beli yang ada inci nahaii malang yang dapat
kaki terseliuh kot saja tak sakit punya nak bergaya  ala-ala Dato' Siti kannn
dah la kaki jadi mangsa , hati pun merana jugak alahai duit raya pun tak dapat
kes tinggi sangat sapa nak bagi duit raya -,-
Dari tahun tu aku fobia inci dah so tak dak inci pun tak perr lah asalkan hati tak merana
kaki tak menderita haha.Ada lelaki tinggi macam awal ashaari ? 
mai sorang ibarat aku mintak coklat dekat adik aku --'
Assalamualikum..

0 comments: