Khamis, 8 Mac 2012

OHH HERO MALAYA

ASSALAMUALIKUM .

Semalam ingat nak update tapi masa agak mencemburui cik iemaa nak buat macam mana kan
so hari ni tetiba nak update tajuk yang agak gila gilaaa lebih kurang berani mati lah
straight to the point lah first time laa aku gelar lelaki sebagai HERO MALAYA
walawehhh hahaha , kes apa hah ? oke aku pun tak tau laaa

Tahun lepas aku usha tengok kenai cuba kenai dan nak try cakap hingga tahun nie
tak pernah cakap lagi heh -,- tapi kira bagus lah sebab cikiemaa ada usaha jugak hee
Aku agak segan nak cakap dengan lelaki nie hewhewheww , kes apa pulak yang
aku terbekenan dekat dia ? excely errr dulu sikit pun aku tak pandang
tapi mak aku suruh hah alang boleh p mengorat ______ 
nahai aku abaq simpang malaikat laa but this year omaigoshhh
aku termeqoyan dekat dia but dalam diam ja laaa .

CIRI-CIRI DIA ?
 Haaa mai aku nak abaq mai lekaih haha , first hoho time bila tah dia duduk belakang aku
but time tu aku tak perasan sungguh tak perasaan yang ada orang belakang aku
then aku toleh belakang alahaiii luntur lebur cair ibarat ais kutub utara yang nak cair heh
rambutttt diaaaaaaaa ! haha selama ni start taun lepas sekali pun aku tak
pernah tengok usha pegang lagi la tak pernah dia punya rambut sebab dia ni always pakai 
songkok , dia pun budak baruu jugak taun lepas dari maktab mahmud alor star hee

Second , bila abes jaa subjek last sekali dia selalu p surau before balik wahh
macam ni laa yang aku nak haha tiang agama sentiasa kukuh
tak pernah jatuh err betoi ka ? macam la aku p usha dia semayang kat rumah dia -,-

Third , dah laa pandai pulak kadang kadang jeless jugak dia ni pandai heh
makan apa taktau , subjek killer pula yang dia selalu score tabik springg laaa :)

Fourth , hat ni aku memang seratus peratus tabik gilaaa , selama ni aku tak pernah jumpa lelaki
macam dia first time ! Ampa tau dak , dia jenis tak cakap dengan perempuan laa 
kalau cakap pun macam mau tak mau jaa kadang kadang meluat pun ada
macam tak ikhlas nak cakap dengan kita tapi hakikatnya itulah dia , then dia tak akan
tengok mata perempuan wahhhhh amzing kott hoho hat ni baru aku suka
sebab tu la sampai sekarang aku tak berani nak cakap dengan dia walaupun sepatah.

Fifth , aku bersyukur sangat sangat haha sebab aku satu kelas dengan dia !
walaupun tak cakap tengok rambut dia pun jadi la haha , 
kadang kadang dalam seminggu mau tiga kali dia bukak songkok heh
susah yang amat nak tengok rambut dia , kes rambut mahaii ampa ada ? tadak kan ;D


P/S : Takziah untuk kawan ayah aku sebab anak dia meninggal tadi excident dekat taman berlian anak bukit , anak dia sekolah kolej form 5 *tadak jodoh aku nak jumpa dengan dia , kita jumpa kat syurga noh :)



DAH BACA CERKOMEN SIKIT :D

0 comments: