Khamis, 29 Mac 2012

OHH CIKGU !


Apa boleh buat dah dua hari cikgu b.melayu kelas aku tak bercakap sepatah pun bila
dia masuk mengajar kelas kami.Pasrah itu menyerah * ala2 ombak rendu ler pulak
aku ni ikutkan hati tak suka cikgu masuk kelas then lepas tulis kat whiteboard keluar tak best lah rasa macam tak belajar jaa -,- but still tak tahu apa mistake kelas kami buat hermm .
sabarrr itu separuh daripada iman so please pray for my class hope cikgu akan smile and talk with
student in my class ;D . Rsa macam aku ni halimunan pun ada time panggil salam dekat sebelah cikgu heh , today kami semua buat kad then bagi dekat cikgu agak cuak jugak err haha pakat tak berani nak p hantaq kad yang diperbuat khas dari student kelas kami sendiri , budak kelas kami semua kreatif kreotif so tak payah nak waste the money lah :D .
Tengok laa esok mood cikgu macam manerr pulak kalau still bad kena beli sejambak bunga bagi la jawapannya hope tak moody moody laa . Nanti kena ilmu tak ikhlas hingga spm tak ke nyawa jawapnya dah laa subjek bahasa melayu pulak . Gara gara buku teks ! satu kelas tak bawak haishh --'

0 comments: