Isnin, 26 Mac 2012

SEGMEN Kenangan Terindah Ketika Berblog






Assalamualikum , kali ni iema join segmen kenangan terindahhh ketika berblog .
err , terlalu banyak kenangan yang iema nak kongsi sampai blur dah
nak start dari mana . Tahun lepas iema ketagih gila dengan blog adess 
sampai nak tido pun teringat dekat blog , nak makan pun fikir jugak sampai
nak buat homework pun still ingat blog -,-' macam orang dah mabuk cinta la pulak
iema ni .Gara-gara nak online blog iema sanggup tak tidur kes nak tengok jugak blog haha
selagi tak tengok blog cannot sleep larh . Then ada satu hari tu adik iema baru balik dari hostel
kami bertamplum kes sapa nak online dulu hahaha bila fikir balik
alangkah bodohnya aku nak online pun nak bertamplum , semua ini blog punya pasal lah kiranya hee.
Iema dengan blog ibarat sehidup semati acewahhh ala-ala romeo dengan julie lerr pulak
but now iema kena kurang berblogging sebab tahun ni tahun killer spm year
omaigoshhh iema harap korang semua doakan iema succest ! :D
Tahun depan akan lebih bermakna lagi dan akan lebih bertambah kenangan
terindah antara iema dengan blog busyuk iema muehehehe .

3 comments:

\\ Izzah // berkata...

hihii , thnx join .. iema macam izzah pulak .. hee asyik ingt kat blogg je keje .. haha :)

cikIEMAA berkata...

hee , sehati sejiwa lah kita :D

\\ Izzah // berkata...

tahniahh , dapat nombor2 dalam segmen ni .. PM izzah kt sini > http://www.facebook.com/profile.php?id=100001078771778