Sabtu, 21 Januari 2012

MESEJ UGUTAN !

Takut ? tersangat takut ?
tak pernah ada dalam kamus hidup aku
bukan angkuh tapi aku di jalan yang benar
kenapa mesti takut.Inilah manusia bila dia dalam kesusahan
datang cari aku minta advice sekarang bila dah senang maki hamun
aku , aku terima mungkin ini satu pengajaran
untuk aku menilai seseorang itu bukan saja dari rupa tapi jugak tingkah laku.




Itulah antara ayat ugutan DIA , entah aku tak kenal sapa dia maybe
bf adik angkat aku kot

Aku bukak fb pagi ni tengok adik angkat aku bagi ayat free ja 


Mana tak sedih , sumpah aku sedih gila-gila neh 
menyesal aku kenal kau lah
kenapa manusia sanggup bela lelaki sedangkan aku selama nih tolong kau
time kau sedih , aku ada time kau happy aku ada
time kau bosan aku ada.Semua kau cari aku
but now kau dengan mudah lupakan . 

THANKYOU A LOT DEAR :']

1 comments:

Aniez_Najihah berkata...

Salam.. sakit aty jgk bc entri wk nie..
huh.. biase la adat mnusia toe..
spt kcg mlupa kn kulit..
sbr je la.. 1ari n die sdr jgk toe..