Sabtu, 28 Januari 2012

Mai Nak Habaq :D

Hari aku rasa tersangat rajin so saja la nak update blog boleh kot noh ? boleh ka tak boleh ka bekpi kat aku la noh ni belog aku xD.Oke aku taktau nak write apa so errr -,- Aku baru sudah makan nasik lauk ayam tu ja kot aku nak habaq . Sat ada lagi hah ! aku ni jahat sangat kaa ? semua kebaikan semua kejahatan aku
ampa nampak abeh ampa tu baik sangat la ? oke aku tahu ampa sebaik nabi muhammad kan ? omaigoshhhhh dunia ni tak kan kiamat kalau semua orang sebaik tu . Aku suka laa bila orang mai pulon
jaga tepi kain aku neh , nasib ada hang patut la kain aku tak pernah lundeh . Ini tidak adil tidak adil bagiku takpa esok turn aku pulak jaga tepi kain hang ? boleh teqa tu ? haaa banyak aku nak abaq kat hang *tetiba otak aku geligat nak abaq kat hang something tak la penting sangat tapi ni antara human and women lah ehh human and gegirl .

Firstly aku nak mengaku hanggggggg ni COMEL macam bagai adibah noor seriusly aku abaq kat hang , aku tak comel omei teqa tu.Sungguhpun aku makan kalah dinasour tapi perut aku tetap selim bagai lisa surihani .Aku tak pernah ada perasaan jelly dekat hang sebab tu anugerah yang allah bagi kat hang kann :)

Then , hang ni AYUUUU bagai ayu raudhah lewww , sumpah aku tengok hang aku cair , kalau la lelaki yang tengok hang taubat lelaki tu pengsan laa tu jugak.Aku tak pernah bohong ni reality !Aku ni mana ayu macam hang kadang tu perangai aku kasaq sikit , sikitt jaa .

Lastly nak habaq kat hang , aku nak bersiap p tuisyen aku tak berapa nak cerdik lagi lain macam hang PANDAI .Aku tuisyen banyak tempat nak habaq dak ? mana tahu kot hang nak meet aku hewhewheww
Area alor staq aku tuisyen mir mutiara subjek fizik , area jitra aku tuisyn bestari kimia , area tunjang aku tuisyen subjek add math . Oke tu ja lah aku nak abaq kat hang . Assalamualikum hang .

0 comments: