Rabu, 18 Januari 2012

MAMAT KOREAN

aku suka usha orang dan itulah hobi aku 
hari ini seorang mangsa sudah terkena dan now aku nak post
about dia haha untungla kau femes masuk dalam blog aku ni
dia sapa ? nak kena intro dulu ke ? hah oke aku
intro kan mamat ni ialah cousin sebelah mak aku haha
baru tadi dia datang rumah aku then aku usha cara dia dressing
haha aku gelak gelak macam orang sawan 
ensem lertuww .oke fine bole la tahan 
ececeyyy pakai cap pulak
nampak jambu lah !
aku tak nak letak gambar kesian dia nanti terlebih femes pulak XD
Assalamualikum .
P/S : demam aku tak kebah lagi , suara aku seksiii :3

0 comments: