Khamis, 1 Disember 2011

Mega Giveaway By Auni, Yanie Dan Izyan By Izyan Nazirah







Assalamualikummm , aucakkk ! saya budak comel yang diberi nama nur imanina zainuddin
dengan muka tak malunya ingin menyertai lagi GA . hohoohoo ! booooo dekat aku -.-'
Masuk kali ni 2 kali dah aku mentry nasib , takdak rezeki kot aqitu , aishh ! geram aku aeh tak
menang GA maybe belog aku tadak gambaq greyson kot noh >.< hee ! semua blog yang aku
walking 80% ada gambaq greyson tapi blog aku tadak.Hahh ! hadiah dia nahaii terpeqecik abeh air liur aku tersangat awesome lah ! Dahh dahh takmau dok beleteaq banyak-banyak , ampa nak masuk dak GA nieh ? Nak masuk jum ikut rules ni .

RULES :

-Buat satu entry tentang "Mega Giveaway by Auni , Izyan , Yanie" dan ambil banner dekat atas ni. - Buruk sebab auni yang buat ;3
-Follow blog Auni, Izyan dan juga Yanie untuk tahu tentang perkembangan contest sepanjang dijalankan.
-Kurang daripada 15 orang. Automatic giveaway ni batal serta merta.
-Letakkan link contest korang dekat kotak comment. Kalau korang ambil dari blog Auni. Komen di blog Auni. Kalau dari blog Izyan. Komen di blog Izyan. Kalau dari blog Yanie, komen di blog Yanie.
-Tag kan 2 orang dan pastikan mereka tahu. (!)
- Pemenang dipilih menggunakan
Random.org
- Click  SINI-  

nak tengok hadiah yang aku kata awesome tu ? click SINI !

iema tagged dekat besties iema dan adek angkat iema adek fieka and tasha

0 comments: