Selasa, 6 Disember 2011

CUTI UNTUK CINTAN KA ?

Assalamualikum , aku takmau dah nak mukadimah bebanyak staright tequih senang sikit noh , btw ce,uih dah aeh bila buka fesbuk belambak update status kes CINTAN whats up ? come on laa orang lain pun pernah berCINTAN nieh kau yang sememangnya hotsentap ! what the fish la , orang pandang kau ke ? aku tak pandang kau pun la semut.Aku hidup single mingle dah happy takpayah laa nak bebaik ka apa kaa dengan aku ngok .This my life , aku taksuka orang campur hidup aku urus hidup kau dulu budak.Btw thankyou larh nak offer aku boifrend opss laki ? right ? aku muak dah dengan laki woww haha , excely tak main dah la dalam fesbuk syg kiterr main facetoface larh sayang.

#Baru balik daqi tengok oqang main funfair,aku tak main la benda budak kecik tu.Jom p genting.#

0 comments: