Jumaat, 2 Disember 2011

Giveaway by 'Triple F'






Assalmualikum ting tong ting tong hee ~ iema nak join GA lagi , jangan marah jangan marah
sama saya smile :) . Oke iema tak kedekut so iema akan share dengan korang jugak GA ni.
Biasalahkan cuti sekolah tak ada sangat story so masuk GA pun awesome jugak hikhikhik.
Jum iema kasi tahu macam mna nak masuk GA ni .

RULES :

- Wajib FOLLOW Faja , Sis Farinah and Sis Ika
- Like fanpage ini dan ini
- Warganegara MALAYSIA
- Buat satu entry berkenaan GA ni . Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Jangan lupa letak banner sekali.
- Linkkan entry korang di ruang comment salah seorang daripada kami .
- Tag 2 orang atau lebih . Pastikan dorang tau .
- WAJIB like semua fanpage sponsor .
- Kami menggunakan random.org untuk memilih pemenang .
- Para pemenang akan diumumkan pada 26/12/2011 . Semua pemenang akan di maklumkan melalui blog masing-masing .



 Anouncemnt : TARIKH TAMAT 24/12/2011 !


Hadiah tersangat awesome nak tahu ? Click SINI

Iema tagg dekat Biha dan Liyana

0 comments: