Rabu, 30 November 2011

Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff





Heyy . Assalamualikum peacee ^^ , look tengok jam dah pukul 2.28 pagi haha aku tak
tido lagi . Dalam aku dok blogwalking tetiba termasuk blog tuan yang anjurkan GA ni
ape lagi aku baca semua rules dia then tengok hadiah . O.o wowww ! terbeliak
mata aku tengok semua hadiah tu awesome lol ! rugi gila kalau tak masuk .So apa lagi
aku pun join jugak GA ni heee ;)


    KORANG NAK JOIN ? MEH SINI AKU KASI TAHU CARANYA :


1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
2. A Malaysian blogger only
3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah GA ini.
4. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
5. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah
6.  Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay and pastikan orang yang korang tag tu dia tahu dia kena tag.
7. Like fanpage ATAU follow blog sponsor
8. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah ATAU Aida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah)


 NAK TAHU HADIAH AWESOME PULAK ?

haihhh ! korang nieh tak payah tengoklah konfem awesome punya . pecaya ja cakap iema
korang tak akan menyesal lah syg :D .

Lastly iemaa tag dekat besties iema ALYAA AFANDI dan AMANINA

0 comments: