Ahad, 6 November 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA





Assalamualaikum good night good morning for all my
 blogger friends ;)
mesti korang tertanya tanya ehh iema nie kenapa tak tido lagi ?
esok dah la solat hari raya aidiladha ?
_________________________________________________________

heee~ kiter excely baru je balik dari peneng ;) 
ehh iema buat gapo dekat peneng ?
oke korang nak tahu perjalanan yang karot nieh ? ^^
start now !
kiterrr baru je balik ambil kak kedua kiterrr dekat peneng
always kiterrr ambil dia dekat shahab perdana 
but today laen sikit coz kak kiterr 
balik secara mengejut . nama pun balik dengan
cara mengejutkan korang pikir ada ke bas nak balik utaqa ?
hahahahahahahahaaha gelak setan dulu dekat kak kiterrr nieh
kasihannyaaa dekat awak :'(
kalau ikutkan hari jumaat malam dah sampai kedah
tapi tuptup ari sabtu malam sampai 
huh ! mak kiterrr sampai tak bole nak tdoq
dok pikiaq kak kiterrr nieh .
dah la tadi call ade dekat puduraya 
mak kiterrr tanyalah angah tdoq mna semalam ?
angah tdoq rumah kawan .
nasiblaa ada kawan yang stay dekat kL 
haha , yang teroknya sampai lampu puduraya dah tutup
tapi bas still tak sampai .
kesiannnyaa alhamdulillah dapat jugak kak kiterrr balik 
raya kedah .

----------------------------------------------------------------------

kiterrr tak nak tulis pepanjang sebab kiterr
belom lagi iron baju untuk esok
huh ! penat yang amat , ikutkan hati kiterrr
tak nak iron coz duduk rumah je
pun bukannya nak p buat modelling dekat lembu pun -.-
korang ! kiterrr nak cakap something nieh but bole tulis jea la 
koranggg baca niehh kiterrr tulis heee ;)




SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)

0 comments: