Rabu, 8 Jun 2011

MOODY !

                       ermm , heyy assalamualaikum :(
     today hari yang membosankan entah larhh aku rasa
      bad mood ! benci ! sebab apa ? entah aku un binggung !
                gila kan aku nieh ? hermm
         kemarin kemarin 6.6.11 hahh capai jugakk akhirnyaa
   capai menatang apa ? jumpa 'dya' secara face to face huhh
     maw taw er macam nak jumpak VVIP jaa un
           sabaq jea larhh , then main bowling wink wink
    haha , boleyh dikatakan aku tawaf satu pacific then
     p cp tawaf jugak , ;p abeh bosan dok rumah tok aku nieh
 then err p laa uat qajen masok library , erk beqapa taun dah laa
  aku tak jejak library nieh grrrrr >.< masok masok bukan nak
     baca buku ! nieh p buad bising HAHA , p usha oqang
    aku bukan kenai sangat belah belah alor staq kalau tnya belah
 jitra tunjuk jaa haaa aku gtaw sek na bdk tu haha bajet laa sat ;p
   just usha then cousin aku gtaw err budak nieh sekolah mna
        perangai cam mna aku just 'ouhh' jea laa
    hari nie 7.6.11 cousin aku ajak kuar lagy perghh niat memang
     nak kuaq tapi memandangkan aku kuar buad jahat bek tapaya
      nak teman cousin aku p date at cp ermm malaz aku , bukan apa
   grrr dengan ikhlasnyaa aku jeles kot haha lepa couple aku ? hahaha
     lepa buad date , aku ? buat semak jaa haahaha , cekk jeles oooo
          depa dok story katt aku pasai pakwe masing masing kak aku
    sama cousin aku sama aishhhh ! s a b a r jea larhhh dalam hati
      sumpah aku kutuk aku maki hamun hahaha jelez bak hangg !
              haqi nie un dok story jugak ! aku naik meluat badmood
  abeh tadak oqang len nak ceqita kaa ? erghhh ! then dok kata aku juai mahai
     aku bukan jenis pompuan laki ajak couple , couple teros no oke !
           agak agak arr aku nieh susah sikit err , skandal bole hahaha
     bukan nak kata bak hang bosan nak mampos bila SINGLE !
                                oke byee ~ nite badakkk !

0 comments: