Selasa, 29 September 2015

FINAL EXAM COMMING SOON

Al kisahnyaaaa next week dah mula final exam
aku pun pening sekarang ni studyweek ke atau
maraton movie week . Serabut betul dengan
perangai aku yang taktahu nak insaf ni haishhh.

Minggu studyweek jugaklah dekat sini buat
festival hah aku ni memang pantang sikit
dah alang-alang final year dekat Sarawak so
bedal je nanti study pepandai la stayup.

Mula-mula tu redha ja takpayah ah pergi festival semua tu
acehhh tapi bila dah last day baru lah tergedik nak pergi
so kitaorang pun decide sewa kereta selama satu hari je.
Masa yang sama jugak ada dinner makostra kolej
heh memang rushing lahh . Penat yarabbi berlaqa ni .
Ingat kan berlaqa seronok tapi penat separuh nyawa
mungkin dalam keadaan rushing
Lepas dinner terus pergi festival kes dorang nak tengok
Mark Adam aku pun dengan simpatinya drive jelah bawak.













4 comments:

syikin hashim berkata...

Seronoknya main giant buble

syikin hashim berkata...

Seronoknya main giant buble

Azey Ariez berkata...

goodluck yea exam nanti hihiks :D Btw saya dah follow sis #297 ^^

http://thecyclazey.blogspot.my/

zahrenn na berkata...

amboi akak ima menyempat....hahhaha. saya dah habis final wuu..kan study week ni memang masa untuk marathon movie kalau bukan movie marathon tidur heheheh