Rabu, 9 September 2015

MACAM MANA NAK GEMUK ?

Assalamualaikum ..

Selamat pagi and selamat hari rabu gaissss
Minggu ni minggu test tapi sempat lagi aku
update biasalah dua dalam satu
nota di tepi laptop dihadapan and alang-alang
dapat WIFI so aku nak korang share sikit
and bagi tips dekat aku . Hmmmm

Okay berat aku sekarang 46kg and ketinggian 166cm.
Tinggikan well tapi aku taknak gemuk !!
Aku nak tinggi tapi body cantikkkk !
Aku ni makan sehari boleh dikatakan berkali-kali
jugaklah aku bedal . Wajib kunyah tak boleh kosong
kalau tak mula lah angin masuk hahahaha. And aku
memang suka makannnnn ! Tapi yang nampak
gemuk and berisi hanya dekat pipi sahaja . Hmm
Aku nak tangan , lengan aku berisi sama . So how ?

Aku pun rasa metabolisma aku ni tinggi
sebab makan banyak tak naik naik .
Aku ni setiap hari jugak lah workout dalam bilik
disebabkan nak nampak cutting and shape badan
ala-ala model and setiap petang pergi jog .
Jog bukan nak kurus tapi nak nampak cutting body
itu je hahahaha. So now adakah aku perlu
ambil supplement apa apa ?
Aku geram ah orang suka nganjing
nanti angin kena terbang lah , apahal kau
kurus sangat lah , apahal body kau tak seksi
tak ada cutting . Sakit hati ah orang mengata ni.
So wahai rakan rakan ku bantu lah aku
hmmmm .

2 comments:

amylia zuliana berkata...

tinggi dah sme ngn che amy...

cerita pun same je cam che amy...dulo2 la seblum kawin kihkihkih...

zaman gegirl dulu siap panggil papan lapis..sedih hahaha.

atikah adnan berkata...

Ima ,

Nak try Mealshake + Bsomplex Shaklee?
InshaAllah selamat dan berkesan utk tambah berat badan ..
Nak try boleh contact saya..bg harga special.. :)