Selasa, 15 September 2015

KENAPA SEKARANG ?

Assalammualaikum....

Sihat semua gais ?
Minggu depan raya kan hmm aku dekat
tanah borneo ni macam biasa lah lepas solat raya
makan apa yang ada termasuk lah maggi
disebabkan kedai muslim pakat tutup habis.

Kenapa baru sekarang kan ?
Dua hari lepas ada makwe kepada bukan bekas lelaki
macam baru nak berbunga cinto macam tu hahahaha
Tapi disebabkan muncul perempuan ni then
relationship aku dengan lelaki terus end as a friend.
Belum masuk special boyfriend just hampir laa.
HAHAHAHAHA
Tapi tak ada lah aku kecewa mana pun sebab
belum ada perasaan bergunung lagi and maybe
aku nak fokus spm sama . And aku tahu yang si
lelaki ni couple dengan perempuan ni .

Its okay but aku pelik jugak lah lepas dorang
couple boleh dikatakan semua laman sosial
aku si perempuan ni follow and add.
Aku layankan saja lah buat apa nak bermusuh
dengan orang kan lagipun perempuan tu mana
ada salah dengan aku pun . Then kitaorang
bertukar number dekat twitter and ada masa
whatsap bila perlu. Jujurnya aku lebih
berdendam dengan si lelaki tapi tu dulu la
sekarang dah tak kenal hahahahaha.
Takada masa aku nak contact orang yang takada
ingat aku .

Dua hari lepas lah si perempuan ni whatsap aku.
Pelik jugak lah dalam hati aku ni sahih dahh
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tuptuptup yeahh betul duh !
Bukan nak cakap aku jahat tapi aku tak berapa
puas hati kenapa sekarang baru nak tanya aku?
'i ada ganggu relay you tak dulu before i dengan he couple?'
'you couple ke kawan dulu?'
Maigoshhhhhh lama tak dengar soalan macam tu
soalan dakdak sekolah menengah likes
'single ke dah ada pakwe?'
HAHAHAHAHAHHA
Tapi aku layankan whatsap mungkin
si perempuan perlukan pertolongan kan
sambil gelakkk atas katil hmmmm

Kenapa lepas korang break baru cari aku yang
empat tahun dah berlalu gaisssssssss !
Kau tak rasa annoying ke ?
Nasiblah aku dah takada feeling dekat
si lelaki ni kalau ada feeling mesti aku dah tembak
dengan ayat pedas pedas. Sumpah lawak.

And now seriously aku nak jalankan life aku
dengan dunia aku sendiri. Buat apa yang
aku rasa nak . Dah tak kuasa nak fikir
perasaan orang . Happy dengan life aku
please enjoy ur life without boy who never
apprecte your loyalty.

4 comments:

Mizz Aiza berkata...

pedulikan diaorang.. yang penting kita happy dengan hidup kita..

+nawzaniruz+ berkata...

study mana?

Naurah Nawwarah berkata...

untonglahhh berada di tanahhhh borneoo kann ... nanti boleh la pegi sana :) hehe

jom tengok sini .. Nak ajak sis ni ..

http://naurahnawwarah.blogspot.com/2015/09/new-shawl-released.html

Ahlam Miera Shafie berkata...

sy pn bnyak kali kena.. tapi layankan ajer... huhuhu