Rabu, 10 Jun 2015

TEKANAN SEMESTER 5

Huhhh stresss niat balik awal nak muet kononnnyaaaa laa
Tapi ahhh stesss kena rombak bilik al bangang sungguh la
semester last kot tak boleh terima ah kena stay dalam
bilik fellow . Junior punya cerewet sis redha saja lahh
disebabkan sem lastt kann . Ahhh dah la bergurun lama mana dah
bilik fellow blok H tu tak berpenghuni dengan habuk tebal berapa inci
aishhh ai cannot lah . Better berhousmate dengan kos lain .
Aku doakan sangat semester 5 sem yang happy go luckyy !
No more kebangangan ahhh . Apahal la junior selayang ni kerek
sangat taktahu ke aku nak mengajak saving duit memasak aishh
sis terpaksa naik aras tiga . Taktahu la tapi hati ni tak berapa ikhlas lagi
tapi mungkin ini yang orang cakap rezeki salah beli tiket eh bukan salah
gara-gara muet punya tarikh .

0 comments: