Ahad, 28 Jun 2015

KEPENATAN & KESERONOKKAN SEM5

Assalammualaikum .......

See lama tak update blog baru masuk sem lima
tapi dah banyak projek nak kena buat.
Dah la kelas pun sampai hujung minggu
takada cuti okay . Sampaikan nak tidur pun badan
sakit sakit rasa sengal sangat dah la mata pun ahh
bila kelas mula lah nak dipejamnya banyak betul syaiton
even bulan Ramadhan .

Alhamdulillah satu persatu masalah selesai
first gaduh tempat nak praktikal
last last dapat jugak geng nak praktikal di Kedah
Terima kasih dekat korang yang tolong aku iaitu am patah , akmal dan fikri.
Then gaduh pasal batas dekat ladang itulah inilah .
Sebenarnya takada punca pun nak gaduh tapi memandangkan bulan puasa
so semua mengeluh la nak ke ladang. Perempuan dah la mengharapkan
tenaga lelaki tapi lelaki yang ada dalam kumpulan pun
tak macam lelaki itulah jadi pergaduhan kecil.

Tapi pengalaman lah rasa yeahh bila lagi nak gaduh macam ni sem last
kan hahaha. Stress ja apa lagi hangout . Tak pernah buat kerja gila
ini lah first time ikut kepala dorang.


0 comments: