Rabu, 17 Jun 2015

SEMESTER 5

Permulaan semseter 5 yang tidak lah berapa stress
tapi agak merumitkan jugak lah .
Satu persatu dugaan and think positif mungkin
sebab nak Ramadhan kan .
First balik sarawak kena merempat disebabkan nak fight
untuk dapat bilik ye lah dah semester akhir and then second muet
hah dengan preparation last minit duh agak kelam kelibut jugak
but Alhamdulillah berjaya jugak .
And now kena fikir nak latihan industri dekat mana
disebabkan syarat syarat yang diletakkan itu agak rumit sikit lah
ikut hati nak praktikal dekat jitra ja tapi memandangkan tak boleh
berseorangan kan alahai so now kena fikir janji semenanjung.
Moga dipermudahkan segala urusan untuk semester lima ini
and aku harap takda lah pergaduhan atau pertidaksefahaman
nanti. Aku doa sangat sem lima semester akhir untuk mencipta
memori yang last tanpa ada pergaduhan hahahahaha .
So now aku nak happy go lucky and no more dendam whtaever .

Alhamdulillah semester lima jugak sambut Ramadhan untuk kali terakhir
di bintulu sarawak . InsyaAllah. Semoga meriah ramadhan kali ini
and without any problem . Yeahhh !
InsyaAllah .

0 comments: