Jumaat, 25 April 2014

NVM

Yeah , aku bergiat aktif sekarang ni berblog kan
hanya blog yang tak pernah tinggal aku
even aku ni bodoh , bahlul , bangang ,
mengada , gedik and so on .Rasa dah macam blog
ni faham isi hati aku , kenal aku lebih lama.

Saya dah usaha apa yang termampu before give up
Orang dah benci sangat sangat dekat kita
Apa lagi kita nak buat . Saya tak marah awak.
Benci lah saya . Saya tak mampu jadi macam mana
yang awak mahukan . Banyak kekurangan dalam diri saya
Saya tak tahu nak meluahkan dekat awak ,
hanya mampu menulis isi hati dekat blog saja.
Saya jujur dengan awak semua perkara dengan siapa
saya kawan ini siapa itu siapa .Perasaan cemburu saya
tak minta kalau ada ubat nak hilangkan cemburu ni saya
dah lama beli . Buat sakit hati je .
Tak mintak semua ini berlaku ,
tak pernah doa walaupun sikit .
Aku selalu doa kita tak pernah jadi macam ni even
selalu gaduh . Aku pun dah jadi seronok bergaduh .
Tapi itulah manusia hanya mampu
merancang yang tentukan Allah .
Boleh terima semua ni tapi agak lah susah .
Hampir setahun awak kenal saya , perangai saya ,
siapa saya . Kenapa awak buat macam ni ?
Kenapa awak buat saya macam lelaki yang pernah
saya kenal dulu . Saya takpernah rasa give up macam ni.
Awak dah benci saya ? Awak anggap saya perempuan macam apa ?
Saya hargai selama ni awak buat dekat saya .
Saya hargai sangat sangat .
Saya rindu awak . Rindu sangat
Everyday saya tengok phone mana tahu awak
ada call or text tapi . Saya faham awak busy .
Thats why saya takut nak text awak first .
Semua tentang saya awak tahu . Masalah saya and so on .
Saya stress sangat awak . Saya perlu awak sentiasa dekat dengan saya.
Support saya bila saya down .
Awak ayah saya , awak abang saya , awak adik saya , awak kekasih saya,
awak sahabat saya , awak kawan susah senang saya
insyaAllah ada jodoh kita awak suami saya .
Saya harap sangat awak tak give up untuk saya .
Hampir setahun saya kenal awak.
Takguna kan cakap banyak banyak tapi awak
buat bodoh kan . Maafkan saya untuk semuanya awak .
SubhanaAllah , saya tak kuat . Penat kot nangis
Haishh .

0 comments: