Sabtu, 23 Julai 2011

BUDAK SEKEPALA NGEK MACAM IEMA ^^

  سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
 In the name of Allah , Most Gracious , Most Merc





ASSALAMUALAIKUM . ,

entry kali nieh pelik tak ? haha ehh siap ader gamba
budak poyo lagi ^^
heee ~ nak tahu nieh spe ? nak tahu takk nieh ?
hahh ! adik iema ? cousin iema ?
ehh , nope laa sayangs :)
muka pun lain
cerkorang tengok sama kaa ? tak sama kann ;p
haha , nama un lain mak lain ayah
heee , nak tahu tak tentang
budak nieh ? :)
inieh budak banyak noty banyak crazy maa !
haha , btw dia suka sangat
sakat iema doe !
sometimes geram un ada , ehh ketawa ketawa
what ? budak kecik buli iema derr -.-'
huh ! sabor je laa haha ,

ABOUT BUDAK NGEK

nama : siti ahlam binti amjad .
umur : 13tahun .
sekolah : smk sultanah bahiyah
hobi : suka mengedik dengan IEMA ^^

hahh ! itu je iema bole kasi tahu haha yang lain
private doe =>
heyy ! budak ngek ! nak suruh akak datang rumah
kau , kau kena prepare macam-macam
bukan setakat kompang kau je haha
sediakan makanan dekat akak banyak punya
(buatlah rumah tu rumah aku yang nak makan banyak-banyak)
akak nak pencuci mulut err aiskrim n coklat banyak banyak
(tak malu betoi aku nieh nak peqabeh duit oqg >.<)
akak pegi rumah kau dek ! akak nak masuk bilik kau haha
(rumah orang laa der , bilik orang tak malu ka ==')
haha , so macam mana ? bole kak pegi rumah
kau tak ? ;p heeee ~

budak ngek yang comel !
akak un sayangs kau jugak lol <3
hahh ! nieh bukti yang tak tahuan der budak
ngek nieh kasi




huhh ! derr terharu :'( hahaha
ecehh ! tak der ar agak ar teharu sikit haha
ehh , ada jugak orang sayang iema ?
haha , poyo jea laa :)
excely , akak iema un sayangs kau laa budak !
sayang kau ketat-ketat noktah !<3
weyhh ! sapa kata adek iema nieh comel cepat-cepat
klik LIKE !
sapa kata adek iema tak comel , p blah dari page aku !
BYE ~


0 comments: