Jumaat, 29 Julai 2011

Tips : Jauhi Ayat Powerful Lelaki


  سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
 In the name of Allah , Most Gracious , Most Merc


Hai korang sihat ? Hari ni ima nak share dengan korang semua jangan
mudah cair dengan kata2 lelaki.Biasalah nama pun kaum adam ,
so selagi diorang tak dapat perempuan yang diorang suka
lagi tu la mereka akan try and try lagi.Hati perempuan ibarat kaca ,
bila jatuh akan pecah dan tak dapat nak sambung semula . Ima dah pernah
TERkena now ima nak share dengan 
korang supaya lebih berhati2 ketika BERCINTA *macam ima dr pakar cinta pulak
Selalunya kalau couple mesti wajib ada ayat ayat yang powerful kann ?
 Contohnya :

               'awak , saya sayang awak sangat-sangat '

' saya tak boleh hidup tanpa awak '

' my world is dark without you'

'I do not want another one! only you in my heart'

'saya tak boleh bernafas tanpa awak'

'left half of my heart for you too'
 
 'you like the stars in the cloud'

'saya selalu mimpi awak'

'I choose you to be my girlfriend because we are chemical'

 Ima pun pernah jadi salah seorang mangsa heart broken *ecewahh jujur benor 
 So , tips ima nak kongsi apa yang ima akan buat untuk elakkan kaum hawa 
tidak mudah TERcair dengan ayat lelaki lelaki ni :

* Abaikan mesej diaorang

* Mengejek balik ayat diaorang

* Buat muka yang menjegilkan

* Just jawab 'yerr la tu'

0 comments: