Ahad, 13 Mac 2011

INGAT LAKI JAA POMPUAN PUN ADA ?

al kisahnya , cam nieh ader larh minah nieh tiba tiba ' hi ' at chat im fb aq aq semua layan takk kira boys or girlz aq rasa pelek >< entah err then aq try tengok pitce dy , info dy bole er tahan muka dy niehh , huhhh tgk at mutual frenz pulakk , asal errr , ik sorang ek ? pelekk semacam aehh ==' , sokie aq un maen maen and maen chat im ngan dy , dy tanya buad ap sq jawab blogger , dy gtaw larh umo dy 23years suda berstatus bini orang and now sedang memproses menjadi seorang ibu kepada anak yg dikandungnya >< aq kata tahniah jaa laa , abeh nak cakap pa g uhh ! , ingat baek laa aq un layan err tuptup ! makk oii tnya aq nak taw ark tips tips buad benda tuuuuuutttttt aq ignore jaa laa , jwb stay muda lagy lambat lagy biar er rahsia huhh , then dy abaq at aq yang dy buad ASTAGFIRUALLAHALAZIM aq rasa kan mybe pompuan nieh saket jiwaa kott , err pelekk laa takpa , aq try test dy tengok teqa mana dy bole p huhh ! CHAT IM FACEBOOK | | | | she : nak tahu tak tips dy ima : sokie err , muda lagy :) she : nanty cari lelaki yg kurus tau , jgn yg gemok nanty susah ima : erkk ? kenapa ==" she : gemokk susah kurus senang laa sikit ima : err , ouhh :) [takpaham] she : kalau laki kurus bila buad tak berapa saket tpy kalu laki gemok dy saket sikit . , huhu ima : sys laki besar or kecik ? she : awk pilih laki kurus laa nnty tak berapa saket huhu ima : u ? husbnd kurus or gemok [susah minah nie tapaham soklan] she : sederhana , saket jugak laa bila nak buat :) :) ima : ouhh , y tak letak pitce husbnd dlm fb >< she : belum letak lagy nak letak laa :) ima : :) she : :) :) ima : >< [ dokk fight smile ] she : awk ad bf ke x gi ? ima : :) :) she : ada la tu ima : :) :) she : kurus ker gemok ? ima : >< , errrr she : kurus betul x ? ima : err , hahaha [ blur ] she : kalau gemok saket oo :) tapi kalau kurus kan bila main ngan dia pancut banyak owh ima : takk balaz chat im she : ima ? ima : yaa :) she : awk nak tips takk ? nerghhh ! ingat laki jaa jenih nie rupanya pompuan un ada ! first time kott apa lagy BLOCK jaa laa dy nama dy ALIA DIYANA namanya huhh , pelekk manusia sekarang nih yang ang , dok promote pa taktaw ! ingat aq kebuloq sangat ka ! ishh , takk bejenihhh laaa ><

0 comments: