Ahad, 18 September 2016

LIGHT SENSATION



Mula tu niat dihati malas nak pergi disebabkan harga
yang tidak berbaloi bagi aku
Nak tengok lampu saja pun tapi kena bayar
RM20 mahal jugak lah even tempat ni tak jauh
mana pun dari UPM Serdang.
Then ada senior whatsap ajak kitaorang
nak ikut tak . Hmmm
malas jugak ah nak iyakan atau tidakkan
then senior cakap kitaorang ada bauncer
so masuk just separuh harga beb.
Apalagi aku and Angeline
on ah dapat separuh harga means RM10 jelah
hah berbaloi lah nak tengok lampu.
Dari pukul 9malam hingga 12malam cukup lah
kami bergambar.

First sampai tu Allahu ramainyaaaaaaaaaaaaaaaa
last last kami buat muka seposen potong barisan
hingga ke kaunter jalan tak pandang kiri kanan
dah hahaha perangai jahat betul kalau beratur alamatnya
tak masuk lah dah gate upm tutup pukul 12 malam.
Tempat ni actually sesuai untuk berpasangan ehh bukan bermaksud
bermaksiat okay hahaha.
Kejap je benda alah ni sepatutnya tamat 17 september tapi
dia extend ke 1 Oktober so sesiapa nak pergi
better pergi lepas maghrib kalau tak memang ramai ah
takpayah cakap parking kereta hujung berjalan lah kau.











2 comments:

Rockysweety 90 berkata...

Cantiknya tempat ni.. yer, sesuai tuk yg pasangan..hehe

M I A berkata...

bestnyeeee.. untung dok sane ek. hehe