Sabtu, 1 Oktober 2016

SHORT VACAY

Baru sempat nak update memang niat lama dah
nak update tapi biasalah usiput ni selalu ada
masalah selalu sangat tak puas hati .

Ini kiranya throwback lah hahahhaha
cuti raya haji haritu tak balik Kedah pun
memandangkan cuti sehari and baru je daftar
masuk upm kiranya first year degree lah
so fikir fikir macam baru sangat weh tak kan
nak balik kedah pulak.
Then decide lah pergi short vacay masa cuti
haritu sempat lah cuci mata sikit.

Dari UPM drive ke Port Dickson memang lama
dah tak jejak kaki dekat situ then tidur semalam
kiranya mana ada kosong tidur je.
Esok tu pergi Melaka pulak tidur semalam
dekat sini hahahaha nampak tak travel kejap kejap.
So esok cuti tiga hari lagi memang tak berbaloi balik
Kedah ye lah perjalanan dah makan masa sehari.
So tak ada ke orang Selangor yang nak ajak kite
dating makan makan hahahaha.
Aku ni tak berani lagi tempat orang so
masih takut takut kalau nak keluar jimba
sensorang. Dulu masa diploma macam tu jugak
tapi bila dah biasa dah kenal Sarawak macam mana
so jimba je hujung minggu.
Yeah aku ni kaki travel pulau hutan and kaki makan.
So orang Selangor kat mana makanan best ?











1 comments:

Nur Effa Shareen berkata...

gambar cantik2.. view pon cantik.. bbdk skrg mmg pandai bergambar..

salam perkenalan :)

Suis Rahsia Yang Dapat Menghentikan Tangisan Bayi