Selasa, 15 Disember 2015

HAMPIR DUA BULAN

Assalammualaikum ......

Allahuuuu lamanya aku tak berblog ni.
Ada yang rindu Imanina tak ? kehkehkeh
Sejak aku mula praktikal dekat MADA as a
perakaunan acah saja lebih tapi Alhamdulillah
semuanya berjalan lancar adakalanya busy sampai
tak sempat nak makan tapi bila takada kerja
sampai taktau nak buat apa .

Suasana dekat office setakat ni semua positif
takada la lagi aura negatif , semua pakat sporting.
Tambah seronok lagi bila everyday makan
nasik lemak and setiap petang makan pisang goreng.
Nampak tak makin tembun la aku , saving banyak wehh .
Staff dekat sini semua jenis tak berkira , semua sama-sama.
Sumpah syiokkkkk hahahahaa.

Tambah syiok lagi bila p ikut melawat kawasan
pakat belanja student practikal macam aku hahaha
Well orang kenal kan hahaha susah kalau ayah kerja
dekat pejabat yang sama tapi Alhamdulillah staff dekat sini
takada pilih kasih semuanya sporting boleh buat gila.
Tapi kadang bosan jugak stay dekat Ibu Pejabat ni haaa

0 comments: