Selasa, 3 November 2015

SEMESTER 6

Terlalu rindu nak berblog tapi memandangkan
sekarang ni balik kerja pukul6 then maghrib and isyak then
tidur terus alahaiii ....

Aku dah mula praktikal selama 6bulan gais lamaaaa wehh
2bulan kena stay HQ buat akaun semua then 4bulan stay
PPK . Sekarang ni rasa nak termuntah buat akaun
dalam kelas bukan main seronok ja aku buat formula
tapi realiti goshhh berjuta number.

Dulu ingatkan dalam drama je fail tebal tebal
rupanya realiti pun lagi tebal wehhh hahahaha
nak nangis bila kena semak , keyin , adjust semua
alahai sis sentiasa suka kan cabaran.

Aku praktikal dengan agensi badan berkanun
iaitu MADA atau Lembaga Kemajuan Pertanian Muda.
Setakat ni bestttt semua staff dekat sini friendly
hahahaha mau tak friendly acctly kan hmmmm
abah aku kerja MADA iaitu jawatan
Pengarah Wilayah IV Kota Sarang Semut so ada yang
kenai aku ni anak sapa sapa so behave imanina.

Sesungguhnya aku sekarang mencuba untuk menjadi hipokrit
sebagai seorang pekerja yang rajin even malas namati .
Sis redha .

1 comments:

namy yul berkata...

wah seronoknya dapat g keje sasama ngan papa dia... ;)