Jumaat, 29 Mei 2015

KENANGAN

Allahu lamanyaa tak update sekarang ni
aku akan update bila mood aku down sangat sangat
and rasa give up nakmati..................
Hmm taktahu la sejak dua menjak mood aku
cepat sangat down dan terasa ahhh fuck !
Opssss maaf jangan mencarut.

Seronok selama stay dekat rumah pengalaman bekerja and everyday
hangout spent times dengan family and kawan kawan sepupu
Jarang duh aku balik aku buat semua benda ni entah la
kali ni aku rasa macam nak buat semua dengan orang
yang aku sayang. Aku selalu cerita dekat jeera and pinat
pasai si aziem aishh ima awat tak move on lagi .
Aku dah move on duh dengan makian semua tu tapi itulah
aku taktahu kenapaaaa ! anddd aku hangout dengan
makwe crush aku duh memang fulamak ahh.
Jera cakap ima you matured cause you can handle your feeling
acttly im not okay and aku pikiaq sampai bila aku nak dendam.
Hmm aku serius nak cepat keluaq dari upmkb
aku dah penat nak membenci nak kesian semua ni
Setiap kali jera or pinat tanya pasai aziem and ima move on
ahhh tahu nak qeyau ja im not strong enough !

Please ima ambik orang yang nak kau ima tapi
jujur aku tak selesa even lelaki tu jauh lagi baik and
hensem dari si aziem . Mungkin Allah bagi aku dugaan semua ini
untuk tunjuk kekuatan aku mungkin. Jera and pinat faham aku
yelah setahun rapat susah nak rasa semua tu and now dah setahun
aku and aziem musuh . Aku down aku rindu aziem ah bodoh
au hanya kenal aziem yang aku sayang . Tapi masa tak boleh putar insyaAllah aku tunggu.
Tunggu yang lebih baik .Umi and abah pun cakap dah laa
ambik anak murid umi ja kawan  and enough and dont be stupid.
Prempuan kena disayangi bukan dimaki . Ahhhh k fine .
Aku rasa benci dekat semua lelaki haishh
and thankyou 'kau' yang gelar diri 'kau' abang aku even kau ni selalu
marah aku and aku pun selalu lupa kau and kau tetap
layan aku baik and bagi advice. Kau ajar semua cara lelaki
tak boleh percaya and kau maki aku pulak cepat sangat jatuh
hahaha thankyou bro . Aku rasa biarlah aku habis diploma dengan tenang
and jayanya with my girlfrendss.





0 comments: