Selasa, 24 Februari 2015

KE KUCHING AND SIBU

Aku nak tulis hat seronok seronok dah la , nampak sangat aku hidup dekat negeri
orang dalam keadaan yang menderita pulak kan.
Haaa qitu aku p rombongan untuk assignment , nak p saja saja memang dak laa
Macam la upmkb baik sangat nak bagi kami semua keluaq p bercuti
memang dak la kan. Alhamdulillah semua berjalan lancar even aku dah p
kuching and sibu beribu kali cewahh bukan apa aku manusia
yang taksuka p tempat tu banyak kali taudak cemuihhh ishh .
Tapi okay laa bukan selalu nak p dengan kengkawan kann so layan saja
even hati ni sumpah tak enjoy langsung . Hmm aku serius taktau laa
what happend actually . Aku ni kalau orang dah jauh dari aku
tak kan aku nak terhegeh tanya weyy awat hang jauh dari aku macam
taksuka aku ja . Eiuuu please laa bukan aku sombong tapi aku dah penat ah
jaga perasaan orang , itu tak kena ini tak kena habis aku ? makan hati hah
memang bangang abadi laa . Ramai yang tanya awat hampa itu la ini la
aku nak jawab apa ? hanya senyum dan cakap taktau kahkahkah .
Hipokritnya aku . Sumpah aku tak selesa berkeadaan macam ni .
Tapi aku cuba pasai dah semester 4 kan , aku rasa dah macam kebudakan
nak kata macam budak sekolah menengah aku rasa budak sekolah menengah
pun takada perangai hat macam tu . Ishh biaq lah . Hah sambung balik.

P sibu okay laaa tapi tak okap pasai hujan . Then p kuching pun boleh laa
pasai sehari tak hujan . HAHAHAHA aku taktau nak cerita apa
pasai p kuching serius aku tak seronok semuanya hanya lakonan.
Ishh malu sangat aih orang dok tanya , berlakon p laaa cewahhh
sedapkan hati kononnyaa lahhh kan.








0 comments: