Selasa, 16 Disember 2014

KENIKMATAN UPMKB

Lama dah tak update blog , rindu tersangatlah rindu
Rindu kenangan berblogging berblogwalking bersama
Rindu semua kenangan aku sentiasa busy dengan dunia
khayalan aku sendiri dan angan-angan.
Sekarang tiba masa aku untuk melakar kenangan
untuk meneruskan kehidupan. Tahun 2014 semakin mengakhiri
penamat . Banyak banyak sangat kenangan , kenangan yang
tak boleh digambarkan , kenangan yang apabila
diceritakan mesti akan nangis . Aku rindu kenangan
Aku rindu semua kenangan yang aku bina dulu , tapi
kenangan tak akan pernah padam dan tak akan pernah
berulang kembali begitu jugak lah manusia . Manusia
tak akan pernah boleh berubah untuk seperti yang kita inginkan.
Sesungguhnya hari hari aku sebagai seorang pelajar UPMKB
semakin hari semakin mematangkan aku. Pengalaman mengajar aku
erti kesabaran , kesusahan , setiakawan , tikam belakang , percintaan,
kasih sayang , kedengkian dan banyak lagi . Dari situ aku dapat menilai
apa itu manusia , pelbagai jenis manusia dalam dunia ni .






0 comments: