Rabu, 22 Mei 2013

SAMBUNG BELAJAR JOM

Assalammualaikum hellooooo and haiiiii ehh Salam Satu Malaysia

Woi aku rindu gila baqiang dekat PLKN rindu suasana dekat sana
rindu kawan dekat sana rindu mamat hat selalu aku usha rindu
makanan hat setiap hari makan lauk ikan ketoi tak pun ayam
rindu cikgu melalak rindu cikgu menynyanyi rindu cikgu buat lawak
rindu cikgu melatah rindu budak kem PLKN Tasik Mearanti menari
I AM 4 YOU rindu kak dewan makan hat gatai rindu aunty tesco
rindu kentoi hat selalu melawat wirawati terutama time mandi
rindu budak wirawati jerit pasai ada ular sawa besar dalam dorm
rindu jumpa kala jengking hat besar yang pernah aku jumpa setakat ini
rindu nak pakai baju kelas rindu nak bangun awai rindu nak pasang
kelambu rindu masa dok gosip sekali terutama mai bersidang
dekat katil aku rindu nak kemas katil tarik cadar bagi kejang
rindu masa tidoq dalam kelas rindu buat aktiviti masyarakat aku kena
basuh ikan yang busuk dan menggelikan sampai nak muntah
ehhhh hahaha k dah cukup imanina .


Sebenarnya aku nak cerita ehh dak bukan nak cerita nak
bagi tau lepas abes PLKN dalam bulan lima lapan may
aku ditawarkan masuk ke tingkatan enam ceh ni bukan
ditawarkan tak apalah ada jugak orang yang tak dapat
masuk noh oke aku bangga haha dekat SMK Dato Syed Omar.
Mula tu frust jugak la tapi tak apa la p dulu sementara
upu tak keluaq lagi daripada dok rumah tak dapat apa
p sekolah elaun masuk baru masyhukkk haha penat dah
dok juai anggur . Then 17May upu keluaq sedih kot
hmmm aku memang nekad takmautingkatan enam then 20May
keputusan UPM keluaq apa lagi aku gelabah kot check
Alhamdulillah dapat ! hahaha esok tu tak p terus
sekolah haha bukannya nak p jumpa kengkawan
untuk kali terakhir nak babai ka k aku memang suka bawa
diri tanpa pengetahuan orang .


Sekarang aku sibuk nak list barang bagai nak fly p SARAWAK !
yeah bai orang utaqa bai bai aku dah bebai dengan kedah cewahh
nasib aku ada mintak UPM melalui borang bukan under upu
huh lega beb ! Aku nak fly 5Jun ni mohon jangan sedih
mohon rindu aku tauu tauuu tauu hihihihihi.
Oke hat tu ja kot noh apapun take care and dont forget me !
ILOVEYOUBLOGGER'SFRIENDS !

0 comments: