Isnin, 18 Mac 2013

PENGALAMAN WIRAWATI !

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera dan Salam Satu Malaysia !

Apa habaq oqang utaqa ? ada baik ? Alhamdulillah , aku kat sini
tak berapa nak sihat sejak balik kem suara dicuri sadis gila
sampai zahin call then boleh gelak pastu kata suara aku macam laki
punya nak kena penampaq hat adik aku boleh tanya awat dengan suara
aku hilang ka punya luruih la ishh bengap adik sapa taktau haha.
K start cerita aku p naik bas kat Dewan Wawasan pukul8 pagi
tarikh 4Januari 2013 hari Jumaat .Sedih sumpah sedih pasai
4Jan hari kelahiran aku yang ke-18 wuhahahaha memang
tak celebrate k fine taksuka aku lahir awai .Then balik pun aku naik
bas pukul8 pagi dekat Gua Kelam Perlis pada hari Sabtu
16Mac2013.Sepanjang aku kat Kem PLKN Tasik Meranti Wang
Kelian Perlis banyak yang aku pelajari hehe.


Tengok ! aku siap buat kalendar pasai tak tahan dah dok kat sini
haha tapi bila balik rumah rasa rindu separuh nyawa.Aku taktau nak start 
dari mana btw k first aku nak kenal kan kawan2 aku 
yang paling rapat time aku kat sana and kawan satu dorm 
dengan aku .

Husni and Me

Mas , Alee , Ieka ,Dania Hot ,Kinah HotChip

Wira Charlie

Me , Farah , Syahirah,Tikah

Farah , Alee n Me

Aton ,Irah,Me,Dayah,Syipak
Me and Shin Dee

Yi Ying,Zahirah,Amal,Nadia,CCZ,Me,Shin Dee,Kinah,Nur,Bella


 Kenai kenalkan kawan2 aku kami semua dari utara tapi hat pelat bila
cakap kes sekolah dekat Kuala Lumpuq .
Hidup dekat PLKN atau bagi aku hidup berasrama automatik
kena kuat ni first time aku dok hostel memang mencabar
bagi aku kerana aku seorang yang pemilih dan memilih
dan aku seorang yang tak suka menunggu dan
tak suka ditunggu.Banyak aktiviti kat kem semua aku
masuk nak kata pulun tak tau la pasai bukan boleh buat
dah bila pikiaq balik tapi mau tau la setiap malam
aku minta tolong kawan aku urut buh minyak
mustajab haha sakit satu badan kot bila jalan kalah
orang mengandung lagi.Kawan ? soal kawan memang susah
aku jenis tak suka orang mengada tak kena gaya manja terlebih
hat jenis memilih la haa macam2 perangai la tapi bila
pikiaq balik nak buat macam mana dah tu perangai depa
macam la perangai aku perfect in the world sangat kan so
better kawan dengan semua orang tak payah dok rapat
sangat dengan orang tu saja nanti cemuih.
Sesungguhnya aku taktau nak cerita apa haaa k
err mesti tertanya tanya kan aku ni tak minat
kat sapa2 ka ? excely err haahahaha malu lerrr
aku Wirawati Nur Imanina Binti Zainuddin dari Company Charlie
terminat dekat Wira Company Alpha .Dengar khabaq
dia dah ada gf so kisah apa aku just nak kawan centu centu jerrr
dia orang perlis nama rahsia haha maluuuu !
Haa hari Selasa tarikh 5Mac Farah p mintak number dia
ishh malu kot nasib aku p lari balik dorm crazy crazy !
tapi hati aku bunga yang amat bunga sakura gituu haha
tapi sumpah aku ego memang tinggi aku tak akan start mesej
dengan lelaki terutamanya pasai aku akan rasa diri aku ni tak tau malu
ishh tak tau la memang jenis aku sampai satu dorm marah
aku , kata nak tapi takmau mesej last last depa mesej he
then suruh mesej number aku Ya Allah tengok tengok
number he masuk kat mesej aku sumpah syiokkkk haha
macam bodo saja haha pakat kata aku gatai la gedik la
kisah apa lompat atas katil guling atas katil haha
kesian kawan aku .He player dia main bola tampar sumpah smart
then dia masuk merentas desa lagi kembara halangan
haha setiap hari aku usha dia see aku kalau minat sampai macam tu
harap maaf noh .Tak larat nak taip dah tengok gambar noh
tapi kalau nak banyak lagi p tengok kat facebook aku naeh .

Tu diaa haha aku curi snap senyap2









Nak tengok lagi budak budak PLKN gedik ? mai
tekan SINI


Okelah aku dah mengantuk .Assalamualaikum and Selamat Malam

4 comments:

Amirul Verdasco Nadzri berkata...

speechless aku membaca entry nih.. ingat ang dah bungkus blog nih..huhu ima, mana ang punya noktah ngan koma? putus napas aku taudak? hahaha gila r, ang stalk bdk laki.. buleh jd spy nih..

cikIEMAA berkata...

haha amirul amirul boleh dak jgn bagi aku gelak bila baca commnt hg haha ,ima hidup kembali haha, ima xsuka koma n noktah haha pasai sakgi hilang story btw itulah namanya setia kann kann mirul xD

mr. President berkata...

lama dh x bca blog cik nina....rndu ahh...hahaha...bwat la blog pasai kmi plakkk....jgn tnya nie sapa

cikIEMAA berkata...

haha , ada jugak pembaca setia terharunyaa tq ea :) , macam mana nak buat dah tak tahu sapa orangnya