Khamis, 6 Disember 2012

SELEPAS SPM !

Assalamualaikum wbt pembuka coretan yang selama beberapa bulan blog
ini berehat.Alhamdulillah blog ini akan diteruskan semula seperti sedia kala
kerana tuannya sudah kembali ceria selepas berpenat peluh bermati
matian untuk menghadapi SPM.Bersyukur ke hadrat illahi blog ini
tidak diFAKE atau diHACK oleh mana-mana pihak *perasan hot xD*.
Before I write my long long story I want to know how are you my
beloved followers ?ecewahh sfeakings minahs salleh puloks,Ima ?
sentiasa sihat Alhamdulillah ,blog ini sudah lama tidak bertukar pakaian
apapun Ima harap korang korang jangan dok jemu noh pasai Ima
malaih sikit nak tukaq pakaian blog ini cuba bersyukur sama haha
*jgn ambik cek jadi bini see penyegan piang*



Mata ke mata mulut ke mulut jari ke jari mai mai baca Ima nak mula
ceqitaa haa selama berbulan bulan ni kan kan kan banyak cerita
yang cek simpan dalam hatiecewah macam orengs tengah becintes
puloks .Ima started story ni dari ketika SPM hari apa tah ermm
ermm haa Ahad kot cek and cek friend p library Alor Star pasai
nak study study Chemistry Account and Biology subjek ni laa hat
dok garu kepala jangan dok kata kutu berlambak ! my hair
clean clean oke .Study punya study tak tengok apa dah enset ka
sembang ka apa ka memang dak dah *see tuleh muhong*
tobat tak pecaya kan kan kan kalau cek kata cek tak sembang
haha gosip tinggi Gunung Everest konfem konfem laa melalut jugak.
Library kena senyap ader aku kisah ? *tangan di bahu mata di atas*
Kami kami kan p library pakai baju kurungg haa ayu tak ayu tak ?
gadis melayu terakhir ehemm.Kami perempuan pantang jumpa
geng mula tarik kerusi buat puak mula cerita sorang demi sorang .



Then lepaih abeh SPM cek terus fly p Kuala Lumpur
*tulih full sakgi pikiaq kot lain* sebab kak yong cek nak 
konvokesyen .Hari Sabtu sampai dekat Hotel Intekma punya 
qenyah nak cari hotel ni sat seksyen 2 sat seksyen 17 last last seksyen 7
apa tak kata .P la konvo kak cek tu , bersiap bukan main lama kalah orang
nak konvo haha biasa laa perempuan ehh ehh .
Sumpah menyesal p dah la tak boleh masuk dalam dewan macam apa lagi 
pastu lama bukan main sebab kak cek full name start dengan huruf "S" 
Ya Allah aku hat pandai ni jadi bodoh keja dok ABCDEF bila la turn kak
aku taktau -.-'.Dalam pukul 6 baru selesai p pukul 11 cuba bayang 
lama  kot kebaasss giloss vontokk cek duduk atas kerusi pelastiks >.<'





Selepas balik dari Kuala Lumpur cek dok rumah sahaja basuh
baju kemas rumah mop lantai sapu sampah baca novel tidoq makan
dalam banyak banyak aku senarai apa yang tadak ciri ciri
kePEREMPUANAN ? teka teka ?oke 'MASAK' tarak pasai 
aku tak suka masak ! lagi punss aku berdoa agar
my future husband seorang yang bekerjaya and pandai masak hoho 
AMIN ! AMIN ! AMIN ! doa kat aku sama noh nanti ampa semua boleh
mai rumah aku anytime saja xD.Hari ini Rabu 5Dis reunion ehh 
bukan jamuan kelas 4&5 Sains diadakan di KFC at Pekan Rabu
alohh hat sebelah Pizza Hut tu ler.Best la jugoks bole la boleh
laa haha pasai makanan free teacher belanja haha dah la p dengan 
pijah dengan merempitss ehh ehh titew sopan titew tak
merempitss k geli baqhiang well naik moto dengan pijah memang WOW lah
nasib tak sesat -.-' btw aku lupa jalan nak p KFC haha loqlaq punya orang .
Lepas duduk aku usya punya usya dalam hati why he tak mai ? hampa k
hampa tengah aku dok gelojoh makan muncul dia cover tequih makan --'
aku tak suka dia tapi aku just minat centu jaa i loike yours style haa
lebih kurang centuu lah.Sedih sedih pasai baju tak sama colur hmm 
hmm tarak jodoh ehh sory aku takmau la orang dekat ehh kalau 
dia pun okess jugak ehh ehh k aku tuleh korea 
maaf . Dia pakai baju black *gediks * 










See see see ! i cantik pakai spek or tak da spek ? any suggestion ? haha
poyos ! tudung tak jadi lol  btw esok mula la tugas aku kena p
sekolah kutip buku teks ,alahaii cek kan ketuaa ketuaa dalam hati
selama mak aku kat SMKKB time cuti WAJIB kena p ketua apanya
apapun sabagai anak kita kena follow ja lah xD .
Haa nanti kann cek kena p PLKN dekat Wang Kelian ,
Perlis . Sedih kan ? dih dih hmm dah laa mesin basuh tarak jenuh aku -.-'
Setakat itu sahaja lah cek ingin bercerita haaa haa ?
tadak pasai LOVE kaa ? CRUSH kaa ? lol kokocrush ada nak ? haha
excely malaih dah heh pikiaq benda gilos Ustaz Kazim kata
'Bercinta Tak Kena Usia' salah satu faktor nak gila lah bunuh diri lah
lari dari rumah lah oke aku takmau buat usrah malam malam macam ni
senang cerita hang nak kat aku hang mai rumah aku hang jumpa mak
ayah aku hang cukup pakej hang boleh bagi aku makan barulah kahwin
setakat becinta buang perabeh kredit tapi duit apa pun
tarak boleh jalan . Maaf terlanjur tulih pasai kahwin *_* .Sila silah
komen and pendapat ?Malu tucing nak komen boleh
LIKE :). Any ? tediaa poyo .Dah laa babai and
Assalamualaikum.Jumpa lagi !



0 comments: