Isnin, 30 Julai 2012

BEFORE TRIAL SPM



Heyy heyy peace in the mulia month , peace for olimpiok ehh ehh
ada mistake ? ignorekan , btw first sekali aku nak say SELAMAT
BERPUASA a.k.a SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN !
excely aku dah lama tak bau , cium cium , sayang sayangs and so on
blog aku ni , mesti hampa miss gila aku tadak kan ? *bajet femes*
Al maklum lah aku sibuk tak tentu masa dan tempat ecewah bajet perdana
menteri lerr pulak .Aku heran la awat depa buat sukan olimpik
bulan puasa ? abes tadak bulan dah ka ? aku tau sekarang bulan
tak penuh lagi tapi kenapaa kenapaa whyy ? aku suka buat terok --'
Persoalannya bukan hat ni yang aku nak tulis oke .


Sukan tahunan dah lepass , hari anugerah dah lepas so tinggal
hari nak menjawab spm and trial pulak , btw trial aku lepas raya
yarhhh ! paper first iaitu bahasa melayu bahasa kita harap maklum .
Alamatnya aku tak raya laa , tahun depan lerr raya pasrah oke . Dah la
lepas abes spm akuuu akuuuu nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kenaaaaaaaaaa
suspen dak ? haha nak kenaaaaa p PLKN ! what ? so what ?
whatever --' , heh duluuu aku nak sangat p PLKN but sekarang
errrr awat la aku dapat damn ! sampai kan bas plkn lalu pun
aku orang paling teruja dekat bumi ni , then dan lagi dok
berangan kalau aku dapat plkn boleh masuk tv sambil pegang
penyapu lidi kononnya khidmat masyarakat lerr , kawan aku hat
lain tak dapat ,apa tak kata heh .Excely aku budak baik yer ,
aku ingat abes spm nak p Pusat Latihan Khidmat Agama ,
tengok tengok kerajaan suruh
aku p Pusat Latihan Khidmat Negara so ikut je lahh xD .



See , nak lebih jelas klik ye :) , sekarang aku bangga sangat
dah la aku kawad macam robot , muka dah putih nak bagi putih
lagi macam macam laa . Kawan kawan aku plus sepupu
sepapat aku pesan suruh aku hapai lagu PLKN what the fish
haha , k lawak ! takpa laa dapat duit haha pikiaq hat kebaikan ja oke .
Ehh ehh , aku nak offline dah ! butt wait a minute errr dengan penuh
rasa rendah diri aku nak jadi orang pertama dekat sapa sapa hat baca
entry aku ni aku NUR IMANINA BT ZAINUDDIN nak memohon
ampun dan maaf seandainya ada terkutuk termaki tertendang termelawak
tertampaq dan segala galanya TER aku mintak maaf dari hujung rambut
hingga hujung kuku kaki aku , aku manusia biasa . Ucap siap siap
sebab tak bukak blog dah heuuu heuuu .
Ehh ada lagi haha niehh ampa nampak dak sidebr belog i ader
giveaway gambar ala ala kamera lomo gituuu pergi laa klik
tak paksa aeh kalau klik dapat pahala haha xD . Boleh la bawak
kamera lomo p PLKN kann kalau ada rezeki hee xD
Oke baii ! Takecare all my friends :)

Suka ? LIKE , takpuas hati ? comment :)

10 comments:

! PLAIN'S DAUGHTER ッ! berkata...

PLKN syok ouh .. hehe jgn lupa bawak balik utk sys buah tgn ye ;P

Amirul Verdasco Nadzri berkata...

ima, trial ngan raya adalah dua perkara yang berbeza. jgn campur hal peribadi ang which is raya tuh ngan urusan sekolah..hahaha tak profesional ok..

aku dulu exam pas raya jugak.. peduli apa ngan exam. raya tetap raya. result ok jek. satu je fail. addmath. tu mmg dari azali asyik fail..haha so, bukan salah raya.

ok, wish u good luck for trial exam.. hmm..spm sekali la pasal ang da tak bukak blog..haha

cikIEMAA berkata...

syg , hee PLKN syok ke ? btw dekat PLKN mna ada buah tangan nk bawa balik , dah ler hutan je

cikIEMAA berkata...

amirul oh amirul haha beres !
takpa laa hang pandai weyy ,
addmath plus kimia perghh tak boleh
nak p adess --' ,

btw thankyouu ! hee xD

Fida Fidot (; berkata...

kenangan PLKN paling best :) kutip byk3 memori nanti.heheh

cikIEMAA berkata...

kak fida oke kak , ima
akan kumpul banyak banyak hee
then nanti ima cerita dekat akak ea :)

Fida Fidot (; berkata...

ok imaa jgn lupa tgkap gambar mase muka jd kelam nanti. hehehe

Fida Fidot (; berkata...

ok imaa jgn lupa tgkap gambar mase muka jd kelam nanti. hehehe

Fida Fidot (; berkata...

ok imaa jgn lupa tgkap gambar mase muka jd kelam nanti. hehehe

bermula disini berkata...

Same Contest !!!!

Done FOLLOW !!
Jemput2 ke blog sy dan jangan lupa follow n like fb page. ..TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/tambah-follower-blog-anda.html